6agustos Kızlar 29 haftalık hamileyim rezene çayı içsem Bi sakıncası olur mu şimdi internetten baktım Dr. Videoları da izledim Bi sakınca yok diyor ama birde sizlere sorayım dedim
Hll3840mhmt 6agustos bitki çaylarından uzak durun bnce hamilelikte rezene hakkında pek bilgim yok ama yinede hamilelikte uzak durmak en iyisi
1Anne_ 6agustos doktoruna sormadan yeme içme şüphe ettiğin şeyleri, bana yarayan bitki sana yanlış etki edebilir cnm
Deletedmom133 6agustos bitti çayları gebelikte iyi değil sicak suya at limon 2 damlada icine damlat daha saglikli
Gokser 6agustos günde bir iki geçmedikten sonra içebilirsiniz, ancak her bitki çayı için geçerli değil. Teyzeme, ıhlamur, yeşil çay, kuşburnu vs içebiliyorsunuz, tek bildiğim adaçayından uzak durmak gerekiyor.
6agustos Hll3840mhmt emzirme döneminde içiliyor ya ondan Bi sakınca olmaz diye düşündüm virus ten dolayı hastaneye falan da gitmek istemiyorum
Aysema 6agustos Rezenenin kansorejen etkiye sahip olduğu konusunda birçok yeni çalişma mevcut. Icmeseniz daha saglikli olur🍀