Ozgee11 Ebe4343 nifty test sıkıntı çıkarsa amniyosentez gerekebilir kesin tanı için. Nifty tanı testi değil tarama testidir
Ebe4343 brcaky nifty testini de yüz yüz doğru sonuç kabul etmiyorlar gelen sonuçta amniyosentez yapılması önerilir diye geldi zaten
Aysenes Eger nipt teste bisey skintili cikarsa bebegin sivisindan almak istyolar doktorum bana oyle demisti ama ben kabul etmemistim ztn de temiz cikti cok sukur
ilkbahar Nifti çok da ucuz bi test değil sanki 🤔 eğer amniyosentez yapılma ihtimali de varsa tanı testi de değilse yapılmasa da olabilir belki 🤷♀️ çünkü ikili üçlü dörtlü test zaten tarama testi 🙂😃
Ebe4343 ilkbahar ilkbahar nifty testi temiz gelirse diğerlerini yaptırmayayım diye yaptırdım ve açıkçası sonuçun böyle geleceğini düşünmemiştim 😞
Ebe4343 nurcakir58 ben şunu öğrenmek istiyorum bu testte yüksek risk gelipte amniyosentez de yüksek mi geliyor siz ikisini demi yaptırdınız
Aysenes Ebe4343 evet burda nipttest diye geciyor anneden kan aliniyor bebegin bir hastaligi varmi bakilyor
nurcakir58 Ebe4343 benim ikiside temiz cikdi ben kordon bagindan kan bile aldırdım hala riskliyim bu bebeğimi kaybettim çünkü şuan riskliyim bilmiyorum belki gene amiyosentez yapicaklar büyük ihtimal
nurcakir58 Ebe4343 böbrekleri de büyüme cikdi doğumdan sonra kaybettim bebeğimi erkekdi şuan bebeğim gene erkek çok azda olsa riskli goruyolar tekrar aynı şey olur diye yaptırmadım test kalmadı ama bebeğim yok otopsi bile istediler bı onu yaptırmadım
nurcakir58 Ebe4343 yaptır çok insan gördüm biri temiz çıkıp biri kötü çıkan sorun ne bilmiyorum ama riskli gordulerse yaptır canım çok acıdı ama yaptırdım ona bişey olmasın diye
Ebe4343 nurcakir58 çok üzüldüm zor bir durum umarım bu bebeğinde böyle bir şey çukmaz sağlıkla dünyaya gelir 🙏
Ebe4343 nurcakir58 bende dün yaptırdım down sendromu yüksek geldi yaptırdığım testlerde bakalım bir umut belki bu öyle gelmez diye Ümit ediyorum
nurcakir58 Ebe4343 isallah korkuyorum şimdi riskliyim 18 haftada belli olcak yanlış anlama bebeğim olsaydı belki benim geç algiliyabilirdi ben onada razıydım olmadi işte naptiysam