Herkese merhaba güzell anneler ve adayları..
Gelelim benim doğum hikayeme 🤩Baştan beri sezaryen istiyordum ve buna alistirmistim kendimi cunku normal dogumdan cok korkuyordum derken 37+2 haftamizda gece sancilandim yalancidir diyerek gece 1 den 4 e kadar bekledim gecmiyordu hastaneye gittik nst de sancilarim 100 75 arası cikiyordu ve acilmam 2 cm di doktor 1.gun kontrol altinda tuttu ve agrilarim gectiginde eve gonderdi 1 hafta sonraya randevu verdi ve beni normal doguma ikna etmisti 😊 derkeen 1 hafta sonra kontrol gunum gelmisti aradan gecen 1 hafta icinde akintim ve baskı hissim vardi ve bebek hareketsizdi doktor ultrasonla bakarken bebek 3.200 olmuş bugun dogurtalim dedi seni bebekte hareketsiz oldugu icin ben tabiki şok oldum hic hazir hissetmiyordum yanimda sadece eşim vardı neyse doktor suni sanciylami baslayalim sezaryen mi dedi ben sezaryen istedim cunku suniden cok korkuyordum. Annem ve kayinvalidem 2 saat uzaklikta sehir disindalardi hemen onlara haber verdik yatisim yapildi serum takildi serum bitince hemsire önlük ve sondayla geldi hadi hazirlanalim dedi 🥴 annemlerin gelmesini bile bekleyemedik bebek kiyafetlerini esim verdi neyseki esyalarimiz arabadaydi. Ameliyata girene kadar cok agladım herseyin ani gelismesi neler olacak gerginligi vardı. Spinal sezaryen oldum 16 mart 17:47 te canim kizimin aglama sesini duydugumdaki his tarif edilemez o agladi ben agladim 🥰 kizimi goturduler benim ameliyatim bitti odaya geldigimde beni bekliyordu birtanemm spinal olmanin rahatligi ilk 2 3 saat agri sizi hissetmemek ve yavrumu doya doya koklayıp bakmak.. Ilk ayaga kalkisimda zorlandim ama basim donmedi biraz yuruyup geri yattim sonrasinda hep kalkmak istedim yurudum ve yurudukce rahatladım pek yatmadim ama yatip kalkarken canim cok acidi bugun 4.gunumuz hala da aciyor 🥴 arada hep boyle kalacakmisim gibi hissediyorum kalkarken otururken zor ama evlat icin hepsine degerr❤ bizimkide böyle oldu kızlar happykidse gectik artik darısı bebişini bekleyen tüm annelere sağlıklı kavuşmalarr 👶🏼🤱