M1044 Mucizem7 ben sadece kan kullanıyorum artık magnezyum başlamam lazım benim de gidemediğim için alamadım ama mecbur bu hafta hem aşı için hemde ilaç için sağlık ocağına gideceğim
Mucizem7 M1044 tetanoz olmadin mi onun için mi gidiceksin?ben 24+1im 2dozu da 1er arayla vuruldum.magnezyum iyi geliyo canm bencede yazdr
Mucizem7 M1044 anladim canm .siz benden 6gun önderimiz aramızda çok fark yokmuş.peki şeker yüklemesi yaptrdin mi?Benim 6nisandaki randevum onun için ama çok kişi var gitme yaptrma diyen .napicam gitsem mi bilmiyrm
Mucizem7 M1044 Kız mi siiznki ?Ama şunu belirteyim canm şekerin çıkması tatlı yemeklealakali değilmiş bunu bilmeni isterim.banada yaptrma zararlı diyen çok insan oldu.bende gidermiyim ozmana kadar ne olur bilmiyrm😊👍
Tstnptt M1044 ben şafak beye 1 kere gitmeme rağmen hemen numarasını verdi cnm hatta son aylarda geleceğimi de belirttim bilgin olsun
M1044 Mucizem7 yok şekerim çıkması yatlı ile alakalı değil şekerli glikozlu sular içiriyorlar o bakımdan kendimden geçerim çünkü bu zamana kadar çikolata bile yiyemedim ben ☺️
Nhr682 M1044 Ben orda hayal beye gidiyorum. Kendi telefon numarasını verdi herhangi bir durum olduğunda kendisiyle direk iletişime geçiyorum sağolsun. Tahlil sonucum ya da başka birsey olduğunda hastaneye gitmeden direk bizi bilgilendiriyor 🤗
Mucizem7 Nhr682 hayal beyi iyi diye bende duymuştum. Gürsel bey bana istemediğim halde tel vermeyi teklif etmedi ama bisekilde ona ulaşılabilir diye vermemiş olabilir diye düşünüyorm.siz kaç haftaliksiniz?
Mucizem7 Nhr682 bebeğini sağlıkla kucağını almanı dilerim canm .bisey sorucam ama şeker yüklemesi yaptrdin mi acaba?yaptrdysan nekadar sürdü ve nasıl cıktı?birde masrafı nekadar tuttu??
Duyguu111 M1044 merhaba 13+0 Haftadayım bir cinsiyet tahmininde bulundu Aylin hanım ama sadece benzetti hazırlık yapmayın dedi sizce tahminleri doğru çıkıyor mu ?
ikincikezanne_ Duyguu111 Şafak beye gidiyorum ben kendisi 12 haftalıkken %90 erkek dedi detaylıya da kendisi bakıyor zaten onda da erkek dedi 36 haftalık olduk hala erkek biz de değişme olmadı canım ama Aylin hanımı bilmiyorum