Yasemin00 2kizanasi Biz,sürekli hareket halindeyiz,nadir uyurdur heralde 😉oda ben uyudugum zamandır sanırım heralde yani 🙄
Gamzegrgl Hll3840mhmt Sırtı solda başı aşağıda sağ tarafıma vuruyor ama en çok göbeğimden hissediyorum tekmelerini🙃
Asl_93 Hll3840mhmt valla heryerden 😂🙈 sağ sol alt biraz fazla hareketli bizim minik maşallah 🧿 22+5 haftalığız daha ama 🙈
Seraparsln Hll3840mhmt ya bende 10. Haftadayim bazen pıt pıt oluyor 3 defa bazen 2 defa pıtlıyor 🤭🥰 doktora hisseder miyim şimdi dedim yok hissetmezsin dedi ama ben hissediyorum 🤭 hatta bir keresinde içimde biseyin döndüğünü hissettim şok oldum 😂
drn5410 Seraparsln yok canım o psikolojiktir ya en erken desek 16 17den önce hissettiğin gazdır bebek daha ne kadar ki ne gücü olup pıt diye vuracak 😅 ben 21 haftalığım ona rağmen kuvvetli değil tekmeleri
Hll3840mhmt Seraparsln ne kadar inanmasalarda ben de elimi koyup dikkatlice bekleyince bi kaç defa hissettim dün:)))
Seraparsln drn5410 ama hamilelik öncesi hiç böyle şeyler hissetmedim ki 🙄 yani gazdan olsa önceden de böyle şeyler hissederdim diye düşünüyorum 🤔 bilemedim ki 😂
cerrah61 30ekim19 benimki soldan soldan vuruyor ama erkek 😁 bence alakası yok, tamamen bebeklerimizin keyfine kalmış 👍🏻😂
Aycalyaa Hll3840mhmt bizim kız sağ sol demeden girisiyo hic belli olmuyo haftamız 39 olacak 2 gün sonra çıkar beni bi sal anne diyo heralde😂