Rabia-22 Deletedmom137 vıyy benımkı bir sanıye durmuyo😂dün diş ağrısından ölüyom.hala tekmelıo.kızdım yeter daaa dıye😂😂
Busimss Deletedmom137 açıkcası benim ki o konuda bana huzur veriyor sağolsun 😂😂 gece pek oynak değiliz
AyaYlmazYldrm Hll3840mhmt bebisim hevesini kirmak istemem am snjn karnindaki harektler buyuk ihtimal gaz cunku cok erken imkansiz gibi bisey yani ama az kaldi 16 17 gibi gnde 1 kez hissedebilrisin
nesrinbaban Hll3840mhmt ben hareketlerini sagımda hissettim yabanci ses duydugu zaman sag lı sollu kapdiriyor mübarek😃
Yasemin00 2kizanasi benimkide öle aynn sagdan soldan bide aşada hep yukarı çıkmadı galba feci vuruyo asadan bazen saga geşdimi cok acıtıyo bitarafa sag kasımı tatlı kızım benimde 💗🤗
2kizanasi Yasemin00 Aşağıda mıymış sizin bebe? Ben bazen göğüs kafesime saplandığını hisseder gibi oluyorum o kadar yukarda oluyor :) toplanıyor falan, gezgin kuşlar 🐣
Yasemin00 2kizanasi evet dün ayrıntılımız vardı Dr sordum oda asada dedi zaten hep asadan vuruyo daha dedim çok nadir yukarda oluyo dedim ara ara vuruyo asadan işte çıkar heralde yukarı 😁