M1044 Yani ben aradığımda sekretere bağlıyor lar oda 2 gün sonra bağladılar çok sinir oldum hastaneye gidemiyorum virüs durumundan dolayı vücuduma kramplar giriyor ve şeker testim vardı bu hafta da
Vnsgb M1044 benim doktorumunda yok instagramdan yazıyorum genelde hiçte istemedim şuana kadar ama çocuk doktoru ve kadın doğum doktorunun mutlaka numarasının olması gerektiğini düşünüyorum 🤔🤔
MeeL M1044 var tabiki. Rahatsiz etmemek icin ben aramam acil bi durum olmadikca.bazi tahlil sonuclarindada whatshaptan yaziyirum resim atiyorum ya da sormam gereken bir sey oldugumda yaziyorum o musait olunca yaziyor.bence olmasi gereken bu.
M1044 Zehra321 sekreterine ver diyorum hayır veremem diyor acil bişe oldunda hastaneye gelirsiniz yada beni ararsınız diyor böyle bişe olabilir mi yani
Nevink M1044 o hastaneye gelirsnz olayina deli oluyorum ya gece bir sey olsa kendi doltorumuz orada yok hadi onu gectim her olan sey ivin gitmek kolaymi bedavami gidiliyor ki her sormamiz gereken acil gitmelik biseyde olmayabilir
Kbr2301 M1044 çok saçma gerçekten, ben ilk muayeneye gittiğimde doktorum kendisi direk kartını verdi 🤷♀️ bence doktorunla bunu konuş eger vermıyorsa dırek degıstır derım
mlkeengn M1044 benim de aunı şekilde sekreterle görüşüyorum.. Doktorum ün yapmış biraz istesem de vermez
AsyaNildaa M1044 çok saçma bi tavır bence.benim Dr kendi verdi hemen TLF numarasını ve ne zaman ne olursa kafana ne takılırsa ara internette hiçbir şey araştırma direkt bana sorabilirsin dedi.her mesajıma da hemen cevap veriyor canım doktorum.ama belki de benimki riskli gebelik olduğu içindir
Vnsgb M1044 acaba kontrole gidince bir dahaki kontrolde doktorunuza söyleyin böyle böyle neden vermiyorsunuz acil bişey olsa nasıl ulaşacak falan diye
M1044 Vnsgb öyle yapmayı düşünüyorum bakalım o zaman verecek mi yani insan bu sebepten doktor değişebilir gerçekten
Asilmom55 M1044 sırf bu sebepten 20 . Haftda degıstırdım dr… kı acıl bi durum olmustu aksam ve ulasamamıstım.kendisi vermezse numarasnı degıstırın bence
M1044 Nevink hayır işin kötü tarafı son 3 ayıma girdim diyorum sistem de 24 haftalık görünüyorsunuz diyo tamam da bu erken doğum yapmıycam anlamına gelmez ki kanamam olabilir yani aç gündür uykudan uyanıyorum ben vücuduma kramplar giriyor
anneadayi_ Devlet Hastanesi’nde vermezler genelde numara ama özelde veriyorlar yani ben gittiğim tüm kadın dogumcularin numarasını istemiştim , sadece bitanesi vermedi onuda değiştirdim sonradan
M1044 MeeL kesinlikle olması gereken bu yani hadi devlet hastanesi vermez doktoru bu sürü hasta var ama özel hastane de hepsinin vermesi lazım
Anonimmama M1044 bence sen doktoruna belirt bu durumu en kötü sosyal medya hesabı varsa ordan yaz. Çok saçma vermemelri bide özel hastane.. sapıklık mı yapacan sanki ya acil durum olsa endiselendigin bi durum olsa? En azından doktorun gel ya da gelme der.. en kötü gerekli idari birime söyle yani
Paresss M1044 Bende ilk hafta ulaşamadım sekreter den sonraki kontrolde istedim hocam acil durum oluyor ulaşamıyorum size diye aldım .Açmıyorum mesaj atın dedi bir kaç kez whatsaptan yazdım hemen cvp verdi sizde isteyin. Kramplar için size magnezyum verdiler mi?
Nevink M1044 malesef bazilari vermemek icn direniyor bana da hep oyoesi denk geldi oyle kolay kolay yazacak bi insanda deglm insan bulunsun istiyor yinede
MeeL M1044 Aynen. Malesef bazi gebelerimiz cok abartiyor sanki doktor insan degilmis dinlenmeye hakki yokmus gibi. Doktorum diyordu cogu geceler 11-12 ye kadar gebelerle telefonda konusmak zorunda kaliyorum. Ama yinede veriyor telini.benim daha 1 kere aramişligim yoktur. Belkide sırf bu yüzden vermek istemiyorlardir telefon numaralarini.Ama bence kesinlikle son dönemde doktorla gebe arasinda iletişim olmali.
cte211 M1044 canım özele gidiyormuşsun bide niye vermemiş ki ya gece vakti allah korusun çok acil bişey olsa doktora ulaşman gerekse hastaneye mi gideceksin illaki. Birdahaki gittiğinde konuş iste vermezse değiştir bence doktorunu son zamanlarında zaten daha çok iletişimde olmanız gerekecek 🤷🏻♀️
M1044 Filiztugrul_07 ne kadar güzel yani sekreteri kendi mi vermedi acaba doktorum belki verir mi bilmiyorum eğer kendisi de vermezse doktor değişeceğim
azinsan-azesya35 Bende de var doktorumun numarası hatta bir keresinde akşam 10′da yazmak zorunda kalmıştım whatsapptan ve hemen cevap atmıştı,mutlaka vermeliler ki özelmiş yani
M1044 azinsan-azesya35 yani kesinlikle canım benim belki sekreteri kendi mi vermedi diye düşünüyorum eder doktor da vermezse ben doktorumu değişeceğim
Filiztugrul_07 M1044 ilk gittigim de kendisi verdi eger devam etmek istersen aklina birsey takilirsa ariyabilirsin dedi kartini verdi bize ..Bizede sammi gelince devam ettik ve 7 aydayim halla daha devam ediyorum