Havva23 Sezeryan ile doğum yapanlar kaçıncı gün normal hayatınıza dönebildiniz dikişlerinizin acısı kaçıncı gün geçti
nurcakir58 Havva23 bır hafta suruyo dikkat edince çoksa acimiyi otururken kalkarken ben gayet sezeryandan memnun um
Ececik07 Havva23 İlk 2 gün acıdan ağladım çünkü gaz ve tuvalet çıkışı olmadı bunu aşarsanız aynı gün ayakta olursunuz akşama bugün 3. Günüm oturup kalkarken zorlanıyorum ama kesi acısı hissetmiyorum
YYR19 Havva23 dikişlerimin acısı tamamen toparlanmam 1 haftamı aldı ama günden güne daha iyi oluyosun hastanede sürekli agrı kesici yapılıyor evde kullanman içinde ilaç veriliyor korkmayın 😊
Ilknur_degrrli1 Ececik07 kayisi hosafi yapip goturseydiniz keske benimde pazartesi goturcm insallah baya arastirdm
Ececik07 Ilknur_degrrli1 yaptım hepsini zaten hastahane veriyor götürmenize gerek yok. Lavman yapıldı gaz ilacı yapıldı yok olmadı çok kastım sanırım kendimi 3. Günde toparlayabildim
Degisken İlk bir hafta çok zordu. Oturunca kalkamadım kalkınca oturamadım gülemedim bebeğime bakamadım. Dr kötüleşirsen iğne vurul s.ocağından dedi onunla ayakta durdum. 7 gün sonra bişeyim kalmadı. Ama keşke normal olsaydı.
Degisken Bende gazdan yana sorun yoktu ama küçük tuvaletimi yapamadım sonda takıp idrarı aldılar öyle rahatladım. İkinci idrarda düzeldi. Olurmuş bazı insanlarda.bende o ender insanlardandım:)