BaharRRr1992 Merhaba öncelikle :) Bugün doktora gittiğimde tek yumurta ikizi olduğunu söyledi ama aynı gün olması gerekmiyormu tek yumurta ikizlerinin gün farkları var bişey anlamadim bilgi sahibi olan varmı aklım karıştı
Melek2152 BaharRRr1992 aynı olsa bile canm günü gelişim farkı oluyor ikizlere biri hep eziliyor :) tek de olsa çifttw olsa
Ensar1234 BaharRRr1992 tek yumurtayı bilmiyorum ama benim çift yumurta ilk haftalar iki gün vardı araların da 14haftalık olduk dün doktora gittim bir hafta var dedi aralarında şaşırdım sen kaç haftalıksın cnm kaç gün var dedi doktor
Filiztugrul_07 BaharRRr1992 canim benim cift yumurta ikizlerim olcak allhin izniyle dollenmesi ile alakali diye biliyorum … hayirli olsun canim bu arda sag saglim kucagina almayi nadip etsin allahimm😁😁
BaharRRr1992 Melek2152 ama aynı anda döllenme olduğunu biliyordum tek te sonucta aynı gün tutunuyorlar sasirdim
BaharRRr1992 Ensar1234 10 haftalık cnm benim aralarinda zar var dedi bana ama başka gittgim dede aynı gundeler dedi şimdi de 3 gün var fark dedi sasirdimmm