[silindi] Hamiş anneler herkes hamilelikte kabızlık dan muzdarip ben isalden ne yapayım akıl verin yetti artık ya🤭🥴🥴
Hosgeldinbebek [silindi] ben de öyleydim geçen hafta, muz ye😁 bir de ben de ocakta hamile kaldım ama bebegi göremedik hala siz gördünüz mü
Gmz3595 [silindi] Ben 31 Aralık gecesi 😂 oda ocaktan sayılır mı? 😁😁😂 İshal içinde hindistan cevizi duymuştum bir ara 🤔
seymaa93 [silindi] Canım bende ishal oldum hatta böyle bir başlıkta açmıştım geneli kabız oluyor bende 1 hafta kesintisiz ishaldim doktorum bana probiyotik önerdi işte ev yoğurdu ye kefir iç dedi sonra evde yaptım kefiri içtim 2 güne kesildi ama yinede sen gaita ver ver
[silindi] Hosgeldinbebek ohoooo 😂bebek mi kaldı kız cinsiyetini ögrenicez nerdeyse 10 haftalık benimki sen ne zaman adet oldun
Azemiram [silindi] merhaba bende 10 haftalık gebeyim son adet tarihim 6 Ocak ne zaman cinsiyet öğrenirsin😘
[silindi] Hosgeldinbebek iyide ilk zamanlarda zaten öyle olur kese olur bebek sonradan olur ve gözüküyor ben 4 haftadakeseyi gördüm 6+5 te kalp atışını duydum kalp atışını duydugumda bebegi göremiyordum bile küçük olduğu için benim son adet 03 ocak ama ultrasonda 10 gözüküyor yani 11 haftalık olmam gerekiyor ama 10 haftalık hamileyim seninde böyle olabilir canım
Arya12 Hosgeldinbebek Benim son adette 20 Ocak geçen hafta cumartesi gördük bebeği kalp atışını da duyduk.
Mine_35 Hosgeldinbebek 1şubat bitişi alttanda baktı bi yolk kesesi gibi Birşeyden bahsetti salı günü tekrar gitcem ama bugün bi devlet hastanesine başka bi doktora gideyim diyorum
Hosgeldinbebek iremgun adet tarihine göre 7+3 dü, salı günü gittim. Keseye göre 6+4 ama karından baktılar sadece, kese 16.8 mm, bebek yok. Rahmin ters oldugu için zor gözüküyor dedi doktor boş da olabilir dedi
iremgun Hosgeldinbebek geç döllenme olabilir canım. 10. Haftaya kadar bekliyorlar. İnşallah en yakın zamanda görürsün🙏 8. Haftalarda kalp atışını duyan var.
Yaren- Benimde son adetiö 26 ocak ama soktor 3 şubat dedi gec döllenme olmuş 3 şubata göre gidiyoruz tam 6 haftada kalp atışını duyduk ama görünmeyecek kadar küçüktü şimdi bugun 6+4 tüz ☺️
Zaf35 Benim de sat 23 ocak pazartesi doktora gittiğimde 7+4 olması gerekirken 6+5 çıktı. Keseyi bebeği gördük kalp atışını da gördük ama henüz dinletmedi. Geç döllenme de demedi 1 hafta geriden geliyor dedi üzüldüm 2 hafta sonra tekrar gel dedi bekliyoruz bakalım tahin pekmez ceviz kaşar ne bulduysam yiyorum geç döllenme değil de gelişimi geriden geliyorsa diye ama önerileriniz varsa tecrübeli anneler yardımcı olabilirsiniz bize :)
Yaren- Zaf35 canım geriden geliyorun manası gec döllenme herkesin döllenme tarihi ile adet tarihi uyuşmak zorunda degil ki uyuşmuyorda korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz , benimde troitiö yüksek cıktı ilaca başlıyıcam yatın 🤦♀️
Hosgeldinbebek Zaf35 benm de sizin gibi günler ama karından göremedik rahmim ters oldugu için, Hayırlı olsun size gözünüz aydın 🥰🥰
Tuos2306 Zaf35 benmde 8+1 ken gitmiştim bebeği kalp atışını falan gördük ama ölçüme göre 7+3 çıktı. Dpktorum bişey demedi ben sorucaktım unuttum. Ama herşey çok iyi skntı yok dedi. Benm bildiğim ilk haftalarda bebek çok minik mm lerle ölcüldüğü için böyke sapmalar normal. Gerilik var demesi için erken değilmi ? Hani bebek biraz büyüdğkten snra anlaşılırda 1 cm falan olan bişeyi tam dogru ölçemezker sonuçta. Benm doktorum gayet iyi skntı yok dedi . Bilemedim yani şimdi bende. Şuan 10+2 yim. 12. Haftada kontrolüm var bakalım inşallah iyidir bebeklerimiz
Zaf35 Hosgeldinbebek teşekkür ederşm sizin de gözünüz aydın umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :)
[silindi] seymaa93 ya hergün drgil canım ıspanak yedim oldum çikolata yedim oldum yağlı yedim oldum yediklerimden dolayı yaramayiyor sanirim eskiden böyle degildim hamilelikte başladı ay bide bi sancı 🥴🥴🥴