İşte bu da bizim acı hikayemiz ah oğul nerden bilebilirdim kı burda bu acı hıkayelerı okuduğumda aynısının başıma gelebileceğimi işte bizim hüzünlü hikayemiz…
Babanla birbirimizi cok severdik oğlum bir gün anne baba olmaya karar verdik 1 yıl korunduk sonra korunmayı bırakalım dedik ama olmadı yavrum sen gelmedin bir türlü 8 ay boyunca uğrastık her adet oldugum gün hıckırarak aglardım ve bir gün 06.03.2019 da kardeşinin haberini aldık Allahım ne büyük mutluluktu bu sevinçten hemen babanı aradım baba oluyorsun diye babaannen duyunca hıckıra hıckıra agladı çünkü kardeşin oluyordu ve 7. Haftada kardeşinin kalbını duymuktuk ne mutluydum ama sonra agır bir grip oldum oğlum hep direndim hastahaneye gitmemek için ama baban cok ısrar etti hadi gidelim diye sonra acıle gittik doktor bir sey yapamayız ama ultrasonda bır bebeğe bakalım dedi neyse ben uzandım doktor kalbı durmuş dedi o an dünyamız başımıza yıkıldı ve bırbırını sıralayan kötü günler her gün agladı annem oğlum her gün o an cevremde herkes hamıleydi herkes doguruyordu bu benım canımı daha da yakıyordu hep dua ettim annem Allahım nolur bana tekrardan nasıp et dıye sonra bır gün berat kandılınde Allaha cok yalvardım rabbim bana bir evlat nasip edersrn adını berat koycam demiştim bu gece hürmetine ve oğlum rabbim benı sana nasıp etti 23 temmuzda sen girdin hayatımıza yalan söylemiym cok korktum ilk başlarda yine kalbı duracak yıne ölecek dıye ama sen her gittiğimde benı oyle mutlu ettin ki oğlum o kalbının sesi ah o kalbının sesi… 25 haftalara kadar hiç bir sey almak istemedim sankı alırsam senı kaybedecektım ama aldık oğlum herseyını aldık ben herseyını yıkadım ütüledim yerleştirdim. 29 haftaya kadar her sey cok güzeldi oglum sonra senın suyun fazla cıkmaya başladı hem okuyup okuyup kötü seyler düşünüyordum ama doktor olabılır sebebsiz yere cok su fazlalıgı oluyor dedi içim rahatladı 36 haftada gittim seni görmeye oğlum o kadar güzeldin kı doktorum 2740 gr demişti senın için sonra 37 haftda yine gittim seni görmeye ama göstermedin kendini ama doktorum yıne 2740 gr demişti senın için cok üzüldüm nasıl kılo almaz dedim neyse o gunden sonra her gün et balık yedim tiksine tiksine sırf sen kılo al dıye ve 37+3 haftalık olduk annem o gun cok sakındın ve sen daha önceleri de cok sakın oldugun günler olmuştu en son akşam saat 6 gıbı hareket ettin sonra hiç kıpırdamadın oğlum sn kuran dinlettim hep kuranı duyunca hareket ederdin ya etmedin oğlum karnımı salladım olmaz seyı yaptım kıpırdamadın oğlum sonra doktoruma mesaj attım bebeğim 3 saattır hareket etmıyo dıye o da gel nts ye gir dedi burdan da tanıştığım arkadasım vardı bır tane ona da tedırgın oldugumu söyledim acaba kalbı mı durdu dedim ama konduramadım sana oğlum nts ye girdim hemşire cok derinden gelen bir kalp sesi duydu aslında o da anlamıştı o kalp sesi bana aitti senın kalbın artık durmuştu ama doktorum versin istemiş bu acı haberi neyse doktorum geldı girdim ultrasona oğlum doktorum bak bak uyuyor senınkısi diyecek diye cok bekledim sadece maalesef diyebildi maalesef kaybettik ve o an ben öldüm oğul ben de senınle öldüm sadece nasıl nasıl dayanacagım ben dedim sonra bizi ayırmak için benı sezeryana aldılar ve can parcamı benden ayırdılar oyle yandım kı oğul hep senı sayıkladım o hastahane köşelerinde oğlum oğlum dedim ama senın ölünü bile göstermediler ve doktorum söyledi oğlum sen gülerek gitmişsin cennete sen nasıldın oğlum seni görenlerin dediği gibi cok mu güzeldin babaannen anlattı senı bana bembeyaz bir tenin varmış simsiyah sacların cenen aynı bana benzıyomş ama babana daha cok benzıyormuşsun başka bebeklere bakıyorum oğlum acaba benım beratım buna mı benzıyordu dıye oğlum deden 74 yasındaki adam senı gömerken hüngür hüngür ağlamış sen dedeni de ağlattın oğul bayramdan sonra sana bebek mevlidi yapacaktım şimdi senın ölüm mevlıtını yapıyoruz oğul oyle güzel kıyafetler almıştım kı sana ama sana kefen giymek nasıp oldu ogul mezarına bıle götürmediler oğul lohusayım sezeryanlym kanamam var dıye her gün senı hayal etmeye calışıyorum oğul ama olmuyo çünkü senı bir kere göstermediler bana dokunamadm ama göğüslerim bebek kokuyo oğul sankı cennet kokuyor hep koklayıp duruyorum mis gibi aynı senın kokun ama yıne de cok koklamıyorum o koku da gider benden diye her gece Allaha dua ediyorum bir kere de olsa rüyamda senı görebilmek için ama gelmıyorsun annem bugun benden gideli 6 gun oldu ve annen senı cok özlüyor oglum ama sabrediyorum oğlum asla isyan etmıyorum inanıyorum kı cennette kavusacagız biz inanıyorum kı sen su an o kadar güzel bir yerdesin ki seni hep seveceğim ve senı hep özleyeceğim annem nolur kusuruma bakmayın güzel anneler sadece derdimi paylaşmak istedim benı nolur affedin ve hepınız bebeklerinizi benım yerime öpün koklayın ve bana nolur dua edin rabbim bana anne olmayı tekrardan nasıp etsin ve bu acım hafiflesin hepınız Allaha emanet olun…