Mom36 Sevdaaaamm benimde bu gün gecikmenin 11. 12 günu filan sanirim sabah test yaptin megatiff çikti 😪 inş. Geç dölleme yaşiyoruzdur 🙏
Zdgnsym93 Sevdaaaamm hayırlısı olsun canım sikma canini. Bende 21 gün gecikme yaşadım kaç kez testler yapıldı negatif cıktı. Sonrasında adet oldum zaten. Tüm hormonlarım ve kan değerlerim normal cıktı kist yoktu. Inşallah bu ay güzel haber alırız hepimiz:))
Melmel35 Sevdaaaamm muhtemelen stres kaynaklı gecikmen var geç döllenme olsa 11güne her türlü çıkar o kadar uzun süreli geç döllenme olmuyor maalesef negatif ☹️
_Mother_ Sevdaaaamm nasıl 15 gün geçmesi lazım demiş benim adetim geçtikten 6 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı kanda zaten beta hcg 1000 çıktı inşallah hamilesinizdir yine de
EsraaK Sevdaaaamm aynen nasil 15 gün canim ya benimki daha 1 gün bile tam gecmemisti evde kendim yaptim cikti ve kandada cikmisti 🤔
EsraaK Sevdaaaamm Bide canim benim stres felan yaptıysan ondan olamamissin olabilir bende de öyle olmuştu hamile kalmadan önce onun için sakın stres yapma hic canıni skma bide bakmissinki olmus 🙏🤗
Mom36 Sevdaaaamm hayirli olsun canim yaa. Sıkma canini bende kesin hamileyim bu ayy oldu diyordum hep negatifi gordum aliştim artik. Demmekki daha zamni var. Bu arada esimede keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam bide öyle denicem
_Mother_ Rabbim biz hamilelere hayırlısı ile bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
Umutevi Ne zaman yumurtlamaniz oldu eger gec yumurtladysaniz biraz daha bekleyebilrsiniz 11 gunluk gecikmede olsa cikardi diye dusunuyorum uzun bi sure ama gec dollenme de olabilir hakkinizda hayirlsii