Berivan21- Yalova’da Ahmet Zareye giden arkadaşlar 65 yaş üstü olduğu için izne ayrılmış ve doğum için son haftamdayım ben nasıl olacak diye kafayı yiyecem şimdi hangi doktora gidip güvenecez🤷🏻♀️
Efesevim Berivan21- doğum doktoru nasıl bırakır hastalarını yaa bende yalovalıyım ama orhangazide oturuyorum bursaya gidiyorum hastaneye artık başka yerlere bakacaksın canım
minnakfasulyecim Berivan21- Bu ayın sonuna kadar izinliymiş kuzum kendim için sevindim senin için üzüldüm umarım iyi bir doktor bulabilirsin zor ya alışıyosun ediyorsun. Rabbim yardımcın olsun💜
Berivan21- @Efesevim ya hastaneyi arıyorum yapacak bişey yok başka doktora yönlendirelim diyolar iyi de zaten ben başka doktora gitmek isteseydim giderdim dedim şimdi nasıl güvenipte başka doktora gidicem son haftamda
Berivan21- @Efesevim pazartesi kontrolüm vardı çatı muayenesi için mehtap hanım var ona aldım mecbur randevuyu artık nasip vardır her şerde bi hayır diyip öyle ferahlatacam içimi🤷🏻♀️
Berivan21- @minnakfasulyecim canm bende bugün belki 10 defa aradım ama net bilgi yok Ahmet bey gelmez ay sonuna kadar çünkü kendi izne ayrılmış ki yaşta dolayı da zor ama inşallah size yetişir ben ve ben gibiler mecbur bi doktora gitmek zorundayız ki doğum sürem uzarsa bilemem nasip kısmet herşey umarım hayırlısı olur hepimiz için🤲🏻🌹
Melikeozdemir bende 20 haftalığım randevu almak için aradım banada aynısını dediler. Başka care yok bir süreliğine başka doktor bulucaz
Berivan21- @Melikeozdemir yeni gelen doktora aldım mehtap kırşavoğlu randevum yarın 3 te bakalım nasıl olcak 🤷🏻♀️
Melikeozdemir Berivan21- gittin mi acaba doktora memnun kaldın mı ? merak ediyorum benim de yarın randevum hastane ne durumda
Berivan21- @Melikeozdemir valla canm gittim yarın sezeryan olucam hayırlısı ile ☺️ Doktor çok tatlı konuşkan ilgili baya alakalı odasında kalma süresi bile baya uzun aşırı ilgileniyor ve aşırı güler yüzlü ben çok beğendim kapısının önü dolu çünkü ahmet hocanında tüm hastaları ona yönlendi diye bi kadın doğum yoğun hastane bomboştu resmen 🤷🏻♀️