Tumurcuq Kizlar iyi gunler…bugun kontrola getdim en son 10 gun bundan önce getmsdm bebeym 1400 qramdi şimdi ise 1500 qram ve 100 qram almş kilosnu oysaki dikat edyordum😥 ve 10 gun geriden geliyor. ..uzuldum tabiki…cok şukur ger şeyi yolundada ama erken doguş riskm vardi ve korkuom dogulub zayif olacagindan…😔😕 ne önersiniz
Kbr_71 Tumurcuq 32 haftalikken benim 2 hafta ileri gidiyodu geri 33 haftalikken gittin 3 4 gün ileri gidiyor sorun olmuyo diyr biliyorum 10 günde de 100 grm normal sanki
emineemine bol bol meyve ye canım ıspanak havuc bebeğe cok iyi kilo aldırıyor bende 32 haftalık gebeyim 2 gün geride demişti boş bol meyve ve ıspanak yedim cok şükür düzeldi dr 5 10 gün bir şey değil dedi korkmama mı söyledi sende içini ferah tut @
Tumurcuq emineemine canim ya cok saol…inşAllah öyledirde ama işde icim rahat olmuyor…meyve yiyorum zaten ama bilemedim on gunde 100 qram almasi normalmi?
Duygu_demircicek86 Muz hurma onlar kilo aldiriyor arkadasima doktoru solemsti 1 haftada baya kilo almisti ama doguma yakindi o ,sen hurma icin doktoruna sor istersen cnku onun rahimi actigi soyleniyor. Oyuzden son haftalarda yenmesi daha iyi diyorlar.