Oozzee Zehra- fırında üzeri beşamel soslu ve kaşarlı et sote, pilav, mercimek çorbası, salata. Dün yapmıştım, bugün de yiyeceğiz onu. Artık yemekleri 2 günlük yapmaya çalışıyorum. Her gün yapmak zorlaştırıyor.
Zehra- Oozzee ooo bence güzel menü biz iki kişiyiz diye eşim az yap diyor az yapınca ertesi güne kalmıyor çok yapınca 4 günlük yemek gibi oluyor ayarını tutturamadım daha😂
Yaren2019 Snszasla Allah yardımcın olsun yA bende 5 aya kadar senin gibiydim et tavuk yapamadım hep makarna kızartma Menemen geçiştirmeli yemekler yapabiliyordum ama çok şükür 1,5 aydır yapıyorum herşeyi
Snszasla Yaren2019 valla diyorum böyle giderse ne olacak halim 🤦♀️Bebeklerimiz sağlıklı olsun da biz ona da dayanırız ama gerçekten zorluyor Kokuyu hissettiğim anda başlıyor inşallah zamanla geçer 🤗
Snszasla Eylul9235 oy yumurta dan zaten başlı başına tiksinir oldum 🤦♀️😀😂 ama bol sebzeli ekşili patates salatasına hayır demem 😂
Zehra- Deletedmom138 hahahaha evlendigimizde 59 kiloydu evleneli 7 ay oldu 64 oldu çok şükür bana diyor kendin hamilesin kilo aliyon banada aldırmaya çalışıyon diyo spora gidiyordu spor salonları kapandı şansa 😜😂