Zeyn7 Arkadaşlar merhaba en son adetim 7 subatta gördüm kan değeri ilk 368.8 çıktı iki gün sonra yaptırdım 872.59 çıktı doktor haftaya gel keseyi görelim dış gebelik olabilir dedi eşim çok tezcanlı gidip bakalım bugün diyor bebek doktorun dediğine göre 3 haftalık felan ama çok sevinme dış gebelik olabilir kese gözükmüyor haftaya bakalım demişti buyün gitsek doktora gözüküyor mu kese
Mgmg Zeyn7 nasi noyle bsy diyor ya 3000 lerde fln kese gozukuyormus ztn suan gozukmesi imkansiz. Tabi kesehi gormeden her ihtimal var dis gebelik,kimyasal, bos genelk hepsi olabilir o yuzdn demistir ama suan resmen hamilesin
Buse3412 Zeyn7 canım korkma zaten kesenin gözükmesi için ilk başta değerin bi 4 bin felan olması gerekiyor ki maşAllah 🧿 senin değerin cok güzel artmış belki ikiz bile olabilir hiç korkun olmasın şimdi keseyi görmeye gidince Aa kese var bebek yok derler morel bozarlar aynısı başıma geldi 22+0 haftalığım şuan🤗🤗🤲🏼 İlk kese olur sonra bebek
meliccccc Zeyn7 ben doktorumle bugun konustum uc binlerde yada ustu kese gorukur dedi. Senin doktor baya bi sacmalamis canm. Istersen yeniden bi kan ver kac olmus betan bi bakit
BegumIscanTunc Zeyn7 ya anlamıyorum bu doktorları hemen keseyi göremeyince dış gebelik diyorlar canım bekle sakin olun bende aynı hataya düştüm değerlerim muazzam artarken kese görünmedi diye dış gebelik diyip 15 gün hastanede yattım ve iğne ile düşürdüler ama ben hastaneden çıktıktan sonra aile doktorumuza gittim ve doktorum bana normal gebeliği sonlandırmışlar dedi bundan emin olmak için rahim filmi bile çektirdi rahim filmi çeken doktor bile dış gebelik yaşaman imkansız tüplerinde dış gebelikle alakalı sorun dahi yok demişti bekleyin biraz daha elimese söyle acele etmesin ben şuan hasteneyi mahkemeye verdim 😢😢😢