emrebusra96 Kızlar Allahın izniyle bebek istiyoruz doktorum bana gebelik öncesi progestan verdi benim gibi progestan kullanarak hamile kalan var mı😊
Esenburhan123 emrebusra96 banada doktorum çatlatma iğnesinden Sonra verdi rahimi gebeliğe hazırlıyor canım bebeğin tutunmasını sağlıyor
Zeynepbzp emrebusra96 gebeliğe hazırlık için kullanıyor bebek olursa düşük riskini en aza indirmek için ama bebeğin olmasında herhangi bir etkisi yok ☺️
mmylmz emrebusra96 başlı başına gebe kalmak ıcın degıl. progestan hormonu yuksek olması lazım gebelık sağlıklı olsun dıye. gebe kalmadan kullanımı cok guzel. gebelık olursada devam etmek gerekır. cunku hormon düşüklüğü lekelenmeye sebep oluyor.
mmylmz [silindi] hayır. tahmı gebeliğe hazırlıyor. kullanım alanları cok amaçlı. düşüğü engellemıyor rahmı toparlıyor. progestan düşüklüğü olanlat hamıle kalmadan önce başlamalı cok faydası var
emrebusra96 Esenburhan123 bende çatlama iğnesinden sonra kullanmaya başladım hamile kalabildiniz mi peki işe yaradı mı ilaç
Esenburhan123 emrebusra96 daha belli değil canım 7. Gn bugün ama çatlatma iğnesinden 2 gün sonra kullanıyorum vajinal alıyorum
Esenburhan123 emrebusra96 adet günü yap dedi ama ben 10 gün yapıcam galiba yada 11 gün 😬 sabırsızlanıyorum
emrebusra96 Esenburhan123 canım bende çok sabırsızlanıyorum ama çatlama ignesinin etkisi 15. Gune kadar geçmezmiş pozitif cikabilir yani testin
BusraDevlet83 emrebusra96 Progestan birçok sebeple kullanılıyor ama amaç aynı; bebeğin rahime tutunmasını sağlamak. . . Yani gebelik öncesi de sonrası da çok önem teşkil ediyor.
emrebusra96 Esenburhan123 inşallah adet tarihlerimizde aynı sanırım inşallah güzel haberleri alırız 😊❤