EbruIrmakAhmet Canlarım ciğerlerim sizde benim gibi kafayı sıyırmak üzeremisiniz 😂 hadi sizde atın o güzel göbüşlü fotolarınızı vakit geçsin 27+3 ten selamlar 😘 🧿
Fatma60_ EbruIrmakAhmet ben foto atmayı bilmiyorum ama benim göbüşü görmek istemessiniz 38 +1 🤣🤣 tam dünya var içimde
EbruIrmakAhmet Fatma60_ yaaa yerim onu ben maşallah büyümüş tabi 🌸foto yükle yaz Google’a sonra oraya yükle fotoyu linkini kopyala buraya yapıştır
Cgdmbln EbruIrmakAhmet Evet hazırlıklar eksikler odamız herşey hazır ama bu salgından dolayı çok korku sardı nasıl olucak diye Allah hepimizin yardımcısı olsun 😔 EbruIrmakAhmet
Dilarasavull44 EbruIrmakAhmet yok daha çok küçük o yüzden bisey alamadım daha oda yapicam allah nasıp ederse nisanın başında sonra kıyafetlere başlıcam bu hafta renkli ulturoson var odada cinsiyeti net görelim ne olur ne olmaz 😊😚
mrvmrv123 25+6 haftaligim dun geceden beri cok az hareket ediyor yatarsam durtersem anca oyle hissediyorum bi haftadir falanda cok sert vurmuyo artik varmi yasayan bu durumu
EbruIrmakAhmet mrvmrv123 oluyo canım benimde 2 gün azdı hareketleri sonra düzeldi korkma bu haftalarda normal
Ebru-Varol45 mrvmrv123 evet canım bende yaşadım.O haftada daha çok uyuyabiliyormuş içerde 26 27 de daha çok hareket ediyor.Dua et.Rabbime emanetler inşallah
Ebru-Varol45 mrvmrv123 evet canım bende yaşadım.O haftada daha çok uyuyabiliyormuş içerde 26 27 de daha çok hareket ediyor.Dua et.Rabbime emanetler inşallah
Fatovebebegi Biz daha 10 aylığız şimdi kızımla evde sıkılıyoruz akıl almicak yerlere giriyor teyzeleri 🤣
BadeYaman merhaba herkese bugun haber cok ızledım sanırım canım cok sıkkın olumsuz şeyler dusunuyorum hep gtiikce artan sayıdan dolayı
EbruIrmakAhmet BadeYaman sıkma canınııı tedbir alıcaz gerisi Allahtan napalım olacağı varsa olucak zaten Allah yaşlıları korusun olan onlara oluyo e ecelde geldiyse bişey sebep olucak illaki paranoyak olucaz yoksa taka taka sal gitsin
mrvmrv123 EbruIrmakAhmet insallah normaldir cnm.korkuyor insan bisey mi var diye.bel agrimda basladi su gunlerde karnim cok fazla olmamasina ragmen