Senna Aysegulum27_ canim ben oyle bir durumla karsilasmadim doktoruna danis istersen bel agrin ve kasik agrin var mi peki
Miniginannesiiii1111 Aykal biz artık cinsiyet öğreniriz belki diye 6 Nisan’da kontrolüm var onu bekliyorum 😇😇 çok şükür
Aykal Miniginannesiiii1111 hayırlısıyla inşallah kucağına Almayı nasip etsin 😊🥰 bizimde şimdi kaldı cinsiyet inşallah ona daha var benim 😊
Miniginannesiiii1111 Aykal amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️ sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 😇
Pembeayicik Aykal bugun bende gittim dinledim elhamdulillah nasil guzel bir his nasil guzel bir ses 🙏🏻 Ama ben tam 7 haftama girdim ultrasonda 6+4 yaziyodu neden acaba
Aykal Pembeayicik evet canım çok harika bi ses 🥰 canım geç döllenme benimde adet tarihime göre 9.hafta ama ultrasonda 7 hafta gerçek olan ultrason hiç takılma canım
Tugceecikk Aykal çok sevindim cnm benimde yarın 6+6 inş duyarım kontrole gidicem corona yüzünden gerginm uzun süre onu göremycem
Aykal Tugceecikk canım tedbirini al git hemen gör ve çık ben öyle yaptım yaklaşık bi iki ay da gitmeyi düşünmüyorum tamamen temizlenene kadar bu virüs ama kalp atışı önemli 🥰 sende duyarsın canım inşallah
Tugceecikk Aykal inş cnm sağol yazıcam :) eldivenimi maskemi takıcam fazla bi yere doknmcm otobüse biniyrm kimse olmyr şükür
Tugceecikk Aykal çok tatlı ya kalp atışını duyduk yatıyo yerleşmş köşeye yavrm benim 😀 doktorum gelme 6 hafta dedi nasl dayanıcam
Aykal Tugceecikk yaa canım çok güzel evet video çekseydin ben heyecandan çekemedim çok pişman oldum 😊🥰
Tugceecikk Aykal çektirdim canım izleyip izleyip duruyorm tatlışımı bir sonrakinde unutma inş çok güzel hatıra