Selime-18 Slna çıkmazsa hiç bir türlü çıkmıyor o 20 dakika falan yalan hamilesin gözün aydın.😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oozzee Hayırlı olsun, gebelik var. Ben 2 gebeliğimi de bu şekilde çok silik öğrendim. Ama ben hep 3-4 idrar testiyle de garantiledim, ondan sonra gidip kan verdim. Kan tahlillerim de 41 gibi değerlerde çıktı. Daha çok yenidir, o yüzden siliktir.
DuhaninAnnesi Slna ayy içime doğmuştu valla Ecmelbeyza bak şilan hamile 🙈🙈 Hayırlı olsun inşallah saglikla ilerler kucağına aldigin günler gelir 🥰 benimde 8.günüm ve şiddetli bel ağrısı kasığa vuran ağrım var 14.günü bekleyemicem sanırım test için 🙄
Slna DuhaninAnnesi kız kuran çarpsın hala aklım iradem almiyo inanmıyorum test mı bozuk diyorum şimdi bi arkadaşımın idrariyla da test yaptım kendime de yaptım beklemedeyim eğer onda da silik çıkarsa ( ki ciddi ciddi korunuyor) testin bozuk olduğuna inancam. Eğer silik çıkmazsa onun testinde o zaman inancam.
Ozlemzeynep Slna kuzum sağlık Ocak’ları kan testi almıyo artık yani bizim buradakiler corona virüs nedeniyle haberin olsun ona göre 😊 hayırlı olsun çok sevindimm dünden beri yazmanı bekledik 😍
Slna Ozlemzeynep sekerim inşallah vardır da gözümüz aydın olur şimdi arkadaşımla test yaptım hala beyaz 2. Cizgi yok. 3.yü yaptım. Bide arkadaşıma yaptık testin doğruluğunu anlamam lazım önce
Ozlemzeynep Slna markası ne kuzum bekle testin albi ye çok yanlış sonuç veriyor diyolar ama vardır inşallah yaa 🙏🏻
Ozlemzeynep Slna anladım kuzum inşallah böyle devam eder daha da koyulaşır kan testi de güzel çıkar güzel güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
DuhaninAnnesi Slna ee noldu testlerin sonucu? 🤩 ay birde belirtilerin varmı kuzum ya hala kıvranıyorum vel ağrısından kasığa vuruyor sol bacagima geçiyor arada göğüs hassasiyetim de var ama benim yum 2 gün sürdü ve 16martta çatladı bugün test yapmakla acele ettim galiba 🙄🙄