Bhrmsv DilsenDede valla bende senle aynı durumdayım medicanada neriman hanımı çok begendım ama fiyatlar muamma 4 bin civarı ama dığuma kadar artar dıyorlar resmen.şuan hayat hastanesi mantıklı geliyor 1800 tl normalde sezerynda... hastane yeni olduğu için güzel baya nazmiye hanıma gidiyorum ondada bakalım kksmet 4. Hastane artık benımde karar versem fena olmaz 😂
DilsenDede Bhrmsv hayat hastanesi doktorları hakkında pek iyi şeyler duymadım ben de düşündüm ama sonra vazgeçtim. Esentepe de iyi diyorlar orası da 2500 müş Emre bey varmış orada da 😔😊😏 kafam aşırı karışık
Bhrmsv DilsenDede bende nazmiye hanım için iyi şeyler duydum hep o etkili oldu açıkcası doğum yapan arkadaslarım var onda iyi diyorlar hep ama bakalım kısmet ya medicana ya hayat olucak benimde inş 😇rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize
Sisi DilsenDede dogum fiyatlarini gorunce sasip kaliyorum. Ben ist da yasiyorum 450 tl normal dogum 950 zorunlu sezeryan. Inanin cok pahali halbuki herkesin yaptigi is ayni
Mineefee Jimer hatice hanim ben çok memnun kaldım doktorum olsun hemşireler olsun 15 gün önce sezaryanla doğum yaptım 4000lira
DuyguGkgz Mineefee ben de Hatice hanıma gidiyorum doğum yapıp çıktığınızda doğum ücreti harici ücret aldılar mı acaba doğum ücretine hangi hizmetler dahil çünkü Esentepe hastanesinde doğum yapan bi tanıdığıma normalde doğum ücreti 2200 olmasına rağmen harici masraf gösterip 2800 lira hesap çıkarmışlar
Kbrfth Arkadaşlar Emre uysal boludan bursaya geçen doktorlardan ve boluda nam salmis müthiş doktorlardan birisidir.herkes hala emre beyden bahsederler . Çok ilgilidir ve hiç pişman olmazsınız
Mineefee DilsenDede DilsenDede tesekkur ederim oda süsleme yok doğumdan bi gün sonra fotoğraf çekimine geldiler 12poz çekimimiz oldu 😊
gizemgnll DilsenDede Esentepe hast. Emre Uysal, muayene ücreti 90 , doğum 2500 normal ve sezeryan aynı. Çok memnunum
DilsenDede gizemgnll Esentepe de oda süsleme falan var mı? Emre bey ultrasonda dikkatli bakıyor mu. Muayeneleri oldu bitter getiren 3dk bile bakmayan doktorlar var . Renkli ve 4d görebiliyor musunuz mesela numarasını verdi mi ? Ay çok soru sordum 😂
GecesMom Jimer Bora Yalçınlar kesinlikle 👍🏼 Başından beri ona gidiyorum çok çok memnunum doktor doktor gezmeme gerek kalmadı şükür..
gizemgnll DilsenDede numarasını daha ilk görüşmemizde verdi, evet belli bi haftadan sonra her kontrolde renkli usg bakıyor . cok ilgili soru sormama bile gerek kalmadan herseyin cevabını alabiliyorum , cok da güleryüzlü 😊
gizemgnll DilsenDede oda süsleme var bi organizasyon şirketiyle anlaşmıslar ama 200 tl ücreti var canm
aysenturna DilsenDede esentepe hast cok hasta gidiyor ilgi alaka olsun istiyorsan uzun uzun suren ic rahatlatici muayeneler olsun istiyorsan kesinlikle jimeri tercih etmelisin😊
GecesMom DilsenDede biliyorsun jimer kadın doğum hastanesi bu sebeple birçok artısı var, emre beyi duydum bende fakat ilgi alaka yönünden çok iyi oldugunu duymuştum, doktor bilgisi ve tecrübesi ayrı birşey tabi 🙂