Tugcetekin41 maalesef artık uyuma dönemin senn de bitmiş canım doğunca da uyuyamayacaksun bi süre en azından o biraz toplanana kadar çünkü sende her anne gibi yatağa yattığında acaba kustumu acaba nefes alıyor mu acaba bişi mi oldu die sabahı sabah edeceksin ben kızım da sabaha doğru emzirdim yatırdım beşik yatağımdan yüksekti biraz ben de yattım ee sezeryan olunca tek de olunca İnan yatmak kalkmak ölüm oluyor kız kusmuş haberim yok burnumu ağzımı tıkamış içime düştü dur AZcık doğrulayım bakayım dedm iyi ki kalkmışım saat 6 da acile git falan morarmış biraz ama hemen fark ettim temizledim topladım doktorumuz bana karnının üstüne yatırmam gerektiğini bebek için de bizim için de en rahatının o olacağını söyledi sonra yatağımın boyutunda sepet beşiklerden aldım ve ikinci çocuğumda da kullandım hep de karnının üzerine yatırdım kendileri dönene kadar aklında buluşun die küçük bi anımı anlattım konu dışı oldu ama yatamıyorsn velhasıl aman derdim bi doğsun karnımın üstüne yatmayı özledim meğer göğüs süt dolduğu için Oda yatırmıyormuş akıyor çünkü maalesef uzun bi süre yatamayacaksın şimdi üçüncü doğumum olacak 10-15 gün var bekliyorum bende uyuyamıyorum sağa sola dönemiyorum ama napayım 🤷♀️