Rabiaaydin Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı 31+5 iz doktor makat pozisyonda dedi daha geçen ay doğum pozisyonundaydı ama dönmüş doğuma kadar tekrar doğum pozisyonuna döner mi acaba 🤷🏻♀️ Bebeği Makat pozisyon olup sonradan dönen var mı ?
Minigiiiinannesii Rabiaaydin benim oglum 32. haftamda dogum pozisyonunu almisti. Doguracagim gun ilk once yukari dogru cikti sonra da makat durusa gecti. Sonra Allaha sukur döndü. Yani demek istedigim bebek nasil isterse oyle geliyor.
[silindi] Rabiaaydin bende burda bi yorumda görmüştüm bebeği doğum pozisyonuna çevirmek için secde pozisyonunda durmak işe yarıyormuş günde yarım saat 2 3 kez. Deneyin belki işe yarar haftanız daha var dönebilir belki
Anasinifci Rabiaaydin benim kız iki günde bir dönüyor çıldıracam beni tedirgin ediyor 😂 34+0ız doktora gittiğim gün baştı şimdi gene makat oldu yav milletinki 25te baş olup daha dönmüyor benimki keyf ediyor içerde bi dursa baş olarak ama yoook
Pembepanterr Asumrl aynen canım ayakları kasıklara baskı yapıyor benimde makatta durmayı cok seviyordu oğlum hamileyken 😊
afyonlugelin Çok özür dilerim bilgisizlikten soruyorum öğrenmek için… Doğrumun normal süresi 40 hafta değil mi? Bazı bebekler geç döllenmeden ötürü 1-2 hafta daha bekleniyor diye duydum. 38. Haftada sezeryan siz mi istediniz ? Doktorunuz mu önerdi?
Rabiaaydin Anasinifci benimkide 25 li haftalarda baş pozisyonundaydı ama dönmüş sanırım benimkide hareketli 😂
Pembepanterr Rabiaaydin canım benim doğuma kadar makat pozisyonda kaldı oğlum düzelmedi 😊 bebekler hangi pozisyonda rahatsa o pozisyonda kalıyor belki döner ama bilmezsin
Rabiaaydin Pembepanterr annem doğuma kadar belli olmaz o doğuracağı gün bile dönen var diyor ama bakalım benimki keyfim yerinde böyle mi diyecek 😊
Adimadim Rabiaaydin yaaa bende 33 icindeyim donmemis daha zaten hissediyorum kafasi kaburgalarimda ne zaman donecek acaba 🙄
Rabiaaydin Adimadim dönebilir ama dönmeyedebilir diyorlar bende merak içerisindeyim bir dahaki kontrolüm 3 hafta sonra 🤷🏻♀️