Mrvfndk Kaynana postu olsa herkes yazyo ama neden sağlık olunca yazilmaz illa yasayan duyan vardr bunu .bagirsak genislemsi var ddi doktr ayrıntlı ultrason a gircem eger varsa mr cekilmesi gerekmis sonra ne olur bilmem .
Asl_93 Mrvfndk evet haklısın ama böyle bi başlık açmana gerek yoktu keşke derdini düzgünce yazsaydın 🤷🏻♀️Durduk yere neden tepki alıyorsun ki..
Ezgi05 Mrvfndk çünkü yazdığınız konuyla ilgili herkesin bir bilgisi olmayabilir bilinçsizce yorum yapılmasını mı istersiniz?
Guleren Konuyla ilgili bir bilgim yok ama neden böyle bir başlık seçtin anlamış değilim.Herkes zaten stresli bir süreç yaşıyor şu aralar kendini niye linç ettiriyosun burda canım benim.başlık hiç hoş olmamış ama geçmiş olsun.
Guleren Mrvfndk valla canım biliyosun süreci herkes panik herkes kendi derdine düşmüş durumda.ne olacak ne bitecek.benim ağrım var her gün iyi bişeyler okurum diye giriyorum ama ilk defa denk geldim postuna.inşallah çözüm bulursun ne deyim
Gamzeozdemi Konuyla alakası yok ama şu an bi bardak süt ve iki dilim pasta gömiyorum Bu saatte allahım affet ayrıca maske tak bence cnm
Sermina Mrvfndk gecmis olsun Allh sifa versin ama sacmaliyosunuz artik burdaki millet size cevap vermek zorunda degil bu ergen tavirlarinizi birakin artik anne olucaksiniz
Dygggkcr Mrvfndk bu konuyla ilgili bin tane başlık açıldı forumda arama yapabilirsiniz konu açıp cevap beklemek yerine meselaaa
Adimadim Mrvfndk hastaliginiz hakkinda bi bilgim yok ama dikkat cekmek icin bu yaptiginiz cok yersiz bilgisi olan zaten yaziyor naapalim biz senin hastaligini