Dilsah MineKasp ben de 33 haftaligim vajina kemigim agriyo kasiklarim agriyo birazda basim agriyo uyuyamiyorum ne olcak boyle bilmiyorum😞
Fatos0277 MineKasp ewet canım 17 aylık oğlum war bütün gün peşinden koş koş ölüyorum tam gece rahat edicem derken yine uyuyamıyorum
MineKasp Gulbiye35 bende 32+3um aynıyım acaba uyur muyum diye yatıyorum ama yine hüsran oğlumda benimle birlikte uyumuyor 👶
Gulbiye35 MineKasp benim kızımla eşim uyuyor gen de tik yok eşim horladikca daha da sinirleniyorum çünkü o uyuyor
MineKasp Raabiiaa Gözlerimden yaşlar geliyo ama beynim uyumak istemiyor sanki doğum yaklaştıkça oldu bu bende aslında çok yakın da değil ama rabbim yardımcimiz olsun
Gulbiye35 MineKasp tam sabaha karşı uyuyakaliyorum eşimin ise gitme sesine tekrar kalkıyorum artik doğurmak istiyorum uykusuzluk yuzunden
Fatos0277 MineKasp aynen canım da tam uzanınca daha çok tovalet sorunum oluyoru şuan saat 01 27 ve ben dahada yatamıyorum gündüz de hiç uyumuyorum sırf gece yatabileyim diye
Raabiiaa MineKasp kac haftaliksiniz Benim agrilarim oliyor kramp giriyor o yuzden dedigin gibi birazda korktum var erken dogum riskim var tedirgin uyuyordum zaten bu yuzden sersem oluyorum surekli
MineKasp Gulbiye35 doğumdan sonra düzelir diyorlar ama bu kez de bebiş uyutmicak🤗 Sizinki kaçıncı haftada başladı uykusuzluk
Fatos0277 MineKasp 33 haftalık oldum canım rahmim küçük diye bebek sığmıyormuş ondan çok zorluk çekiyorum