Happypregnat Kızlar delirdiniz mı aman bir kereliğine jiletle evde yapın normalde mikrop var bir de şu durumda ben hayatta gidemem
Cdmcvk Selimem zaten gittiğimde gözümün önünde örtüyü değiştiriyor ki bu durumda kendisi bile bilinçli ellerini yıkar ki alırken eldiven takıyor. Eve gelince de güzelcene yıkandıkmı Allah’ın izniyle bir şey olmaz 🙏🏻
Degisken Cdmcvk peki sizden önce oraya gelen orada oturan o ortamda solunum yapan bir koronalı dan size bulaşırsa. Çok tehlikeli. Yada kuaförünüze yeni bulaştıysa??
198723 Selimem Ben bugün gidecektim ama vazgeçtim bu durumda hele oralar daha mikrop hiç güvenemem artık evde ne kadar yapabildimse
2z-nns Selimem Böyle bir zamanda ne kuaförü, ne ağdası… oturun evinizde yahu hanımlar! Korkmuyor musunuz? Ben doktor kontrolünü düşünüyorum daha kara kara ki ona mecburuz… sizdeki iki kıldan tüyden kime ne… yapın sıradan bi jilet bitsin gitsin…
Cdmcvk Selimem yine de sen bilirsin canım. Başkasına aldırabiliyorsan al şahsen ben başkasına aldıramam bekarlığımdan beri aynı kişiye gidiyorum Ama ne olursa olsun jilete vurmam aldın mı sabaha çıkıyor zAten
Canan9627 Doktorun dedgne göre daha 10günümüz var doğuma ama p. Tesi gtsem mi diye düşünüyorum hormonlardan dolayı cok cabuk cıkıyor tekrar 3ünde aldrmştım smdi yine cıkmış gtsem mi blmiyorum
Zeyneptoprak Selimem ben ameliyat eldiveniyle kendim aldım kimse olmasada o ağdaya başkasının vücudundan bulaşan ağdalarda düşüyo ameliyat eldiveni çok rahat oluyomuş ilk defa denedim sende evde kendin alabilirsin