Gul6100 Kizlar gebeliginde sucuklu yumurta yiyen var mi? Bastan beri cok korktum yiyemedim ama canim çekiyor yesem zarari olur mu ki ?
Tugba_ilhan Gul6100 sucukları iyi pişir çift taraflı yiyebilirsin sıkıntı olmaz çiğ et yasak toksoplazma ya karşı gebelikte yenmiyor
Gul6100 Deletedmom137 kasap sucuk aliriz en iyisi o olur galiba degil mi canim pisiririm zaten az pismis hic sevmem. Nerden aklima geldi bilmem 🙈
Gul6100 Tugba_ilhan evet biliyorum malesef ki sirf bu yuzden hic yemedigim seyleri yiyorum. Yumurtayi rafadan severdim simdi taş gibi haşlanmış olanini yiyorum 😖
Alyali İlk aylarda bulantım coktu hiç bişey canım cekmiyordu valla ne yalan sölim şimdi yiyorum azar azar ama salam yemiyorum çiğ sucuk yememek gerek ama pişmiş sucuk zararlı olmazki afiyetle ye iyi pişir☺️
Gul6100 Alyali Ay cok şükür cok tesekkur ederim canim valla muallakta kalmıştım. Sonra tutamadı gırtlağını zarar etti gibi olur diye sorayim dedim iyiki sormusum
Gul6100 Deletedmom138 Nım nım nım yarin guzel bir kahvalti yapabilirim cok şükür 🤗 minik tosbagam bayram etsin az daha tosbiklessin 😄
Deletedmom138 Gul6100 🤩🤩 Böyle hiçbişeyden eksik kalma herşeyden ölçülü yedikten sonra sorun olmaz 💞💞
Gul6100 Deletedmom138 yiyecek oldugum zaten iki lokmadir 🙂 istahsizlik olmasa ohoooo bir bakir tava yapar yerdim 😄😄
Deletedmom138 Gul6100 o iştahsızlık 3. aya kadar bende de vardı, 3 ay bitti anam bi yemeye başladım şuan 5aylığım önünü alamıyorum vallahi heryerim şişti
Gul6100 Deletedmom138 Biz 29 haftaligiz hala yiyemiyoruz. Ilk 3 ay sadece karalahana yemegi yedim sonrasi o da yok