Alininbebeyi Merhaba, ben 4yıl sonra hamile kaldım hamile kalmak için yalnız folicasit içtim ve normal beslendim. Sizler neler yaptınız?
Mom36 Alininbebeyi merhaba canim belirtilerin neydi acaba? Gögüs hassasiyeti yasamişmiydiniz ? Benim gögüslerim hayet dolgun ama yumusak ve hic aci yok . Arda burnuma sinek ilaci kokuyormuş gibi hissediyorum bu belirti olabilir acaba ?
Merve2961 Alininbebeyi bende gebelik istedikden 10 ay sonra kaldim normal muayene gittiğimde gebelik istiyomusun dedi evet dedim folikasit verdi doktor ama hic icmedim 1 hafta anca sonra ne zamab ki düşünmeyi bıraktım stres yapmadım o ay hamile kaldım
Merve2961 Mom36 canım gebelik istiyosan inşallah en kisa zamanda rabbim verir🤲 benim iki gebeligimde de belirtimde göğüs hassasiyetim vardı dolgundu ama hic acimiyodu yumuşakti bi de uyku bastırıyor ama uyuyamiyordum herşey bana kokuyordu kasik agrım oluyordu belki yardimci olur
hulyatkknt Mom36 burnun aşırı koku hassasiyetinin olması belirti zaten benim göğüslerim adet olacakmış gibi çok acımaya başlamıştı ve burnum uzak mesafedeki kokuları algılamaya başlamıştı ilk 3 ayda çok normalmiş sonradan öğrendim.
hulyatkknt Valla çocuğun olması için yapılması gereken kârı koca arasındaki eylem dışında hiçbir şey yapmadık 🤣🤣 folik asiti doktor önerdi ha bugün ha yarın alicam derken bakmışım adetimden 10 gün geçmiş hamile kalmışım.
Betulbekil Deletedmom138 allahım hayatımda duyduğum en güzel cevap😂 folic asite başladıktan 1 ay sonra hamile kaldım evlendiğimden beri hiç korunmadım 1 sene 2 ay sonra hamile kaldım psikolojim ne zaman düzeldi o zaman hamile kaldım
Deletedmom138 Betulbekil kesinlikle. gerçi ben çok doğurganmışım diye bir kere çekilmeyince hamile kaldım ama stres yapsaydım daha önce benimde olmazdı gibime geliyor
Betulbekil 4114eb evet kesinlikle her ay 3 5 tane gebelik testi alıp yapıyordum tam kafamdan attım test yapmayı bıraktım hamile kaldım
4114eb Betulbekil evet bende neden olmuyo etmiyo çok taktım sonra sarı akıntı geldi iltihap var bu ay hamile kalamam dedim baktım ocakta hamile kalmışım ama 8 hafta kaldı maalesef ptesi kürtaj oldum
Betulbekil Deletedmom138 aynen öyle nasibimizde ne varsa o ama artık tıp bu konularda çok ilerledi allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
Alininbebeyi Evet inşAllah Allah evlat isteyen herkese nasip etsin benim içinde dua edin sağlıkla kucağıma alım inşAllah