Melek-03 Arkadaşlar bi sorum olucaktı perine masajı başka nasıl yapılır acaba ben kendi elimle yapamam hicbirşekil eşimede yaptıramam🤦🏻♀️ O konularda utangacım hala 37-6 haftalığız bu arada
aslikls3 Melek-03 başka yolu yok valla ya kendin yapacaksın ya da eşine yaptıracaksın 😂 başka birine yaptırma imkanın yoktur sanırım
zeyzey95 Melek-03 eşinize bile yaptıramıyosanız anne kardeş hiç girmiyorum 🤣 ben eşime yaptırıcam kendim hayatta yapamam
Cumaserife zeyzey95 canım ben 41 oldumhala doğmadi Melek-03 başlarsan faydası olur ama en fazla aşağıya bir kaç dikiş atılır çokta unursamıyorum bn belki pişman olurum bilemiyorum🤷♀️😅
aslikls3 SedaveSusam aynııı şekilde aslında utanmak değil de garip geliyor biraz 😂 e kendim de yapamıyorum 🤷🏻♀️
Deletedmom315 Senaeksi 😅 çok güldüm buna nasıl yapılıyor bilgilendirir misin beni canım ? 33+5 haftalığız bizde ne zaman başlamak gerek
tiniminianne Melek-03 Ya eşin ya sen yani başkasına nadıl yaptıracaksn :) bende denedim ama kendim başaramadım eşime izlettirdim o yapacak biz daha 30 haftalıgız 34 te başlıcaz
tugce67-67 tiniminianne klozete oturup deneyin gebe okulunda o şekilde eliniz rahat yetişiyor dedi ebe bize🤗
Melek-03 yani acaba başka birşeyle yapılırmı diye düşündüm bilemedim bende cok karışık kafam🤣🤣🤣 ay başkasına zateN hayatttaa yaptırmam🤣🤣🤣 Yarın muayenem var hastanede bakalım ne dicek doktorumuz😑
aslikls3 Melek-03 bana ebe kızıyor bunu kendin için yapıyorsun yapamayacak ne var diye ama yok yanı nasıl olacak bilmiyorum
Melek-03 Cumaserife bende hic bilmiorum gercekden faydasi olurmu diye🤷♀️ Cok kararsizim yapsammi yapsammi
tugce67-67 Melek-03 olur canım gebe okulunda kullanabilirsiniz dediler,tenden rahatsız oluyorsan deneyebilirsin tek seferlik ama kullan at yap🤗
aslikls3 Melek-03 faydası oluyormuş düzenli yapanların gerçekten dikişi az olmuş veya dikişsiz olmuş belki de denk gelmiştir bilemeyeceğim tabi 😀