Rumit Arkadaşlar 11+3 haftalık hamileyim. Kustuktan sonra boğazım sanırım tahriş oldu yutkunamıyorum. Yutkunurken çok canım yanıyor. Emin değilim ama sanırım kan da geldi. Böyle bişey başına gelen var mı
cte211 Rumit hamileliğimin 4 ayı boyunca her gün bunu yaşadım boğazın tahriş olması kan gelmesi çok şükür geçti gitti ama hatırlamak bile istemiyorum o zamanları. Nane çiğne canım boğaz tahrişine iyi geliyoedu bende en azından boğazdaki o kötü hissi geçiriyordu
Rumit cte211 teşekkür ederim. Gece nasıl geçti bilmiyorum. Ben her gün istifra etmiyorum ama edince garip bi öğürme komşular falan duyuyordur. İlk defa boğazım böyle oldu. Nasıl yemek yiyeceğim diye düşünüyorum. Suyu zor yutuyorum 😔
Gulsahim Rumit zorlanıyorsun ya canım ondan dolayı oluyor benimde 3 ay sürdü öğğrmelrr ara ara oluyor.. Geçicek biraz sabır ama 😇❤️ ılık su iç dinlen bu ayları hep sakince atlat. Brni sanki kamyon çarpmış gibi oluyordu ama salmadım kendimi.. Çok şükür geçti
Zeyzeyka Rumit ahh ahh gelmez olur mu haftalardır çekiyorum ne zaman bitecek diye gözlüyorum 😔 ılık şeyler tüket canım zorladığım için oluyor