Ftmkrdgn Tetanoz aşısi hangi aylarda yapilir saglij ocagindaki hemşire bana doktoruna sor kac doz verecek dedi ama su aralar hastaneye gitmek istemiyorum aksatmakta istemitorum suan 10 haftalik gebeyim
leyla25 Ftmkrdgn daha çok erken ilk doz 20.haftada yapılıyor. Ben yeni oldum iki gün önce. İkinci dozda bir ay sonra olucak. Yani aşıya daha çok var senin için bu arada doktoruna da sorarsın.
Cumaserife Ftmkrdgn 20 den sonra yapılıyo aşı iki doz yapıldı bana doktr söylemiyo ki hemşire neden öyle söylediğini anlamadm
Pkr Cumaserife birşey sormak istiyorum size . Araştırırken gördümde yanıtınızı. 18+5 haftalık hamileyim. 19+ dan sonra mı yoksa 20+dan sonra mı aşıyı olucam. Çünkü bu uygulamaya göre haftaya 19küsür haftalık olcam ama banu çiftçinin uygulamasına göre 20haftalığım. Aynı zamanda çok tedirginim sağlık ocağına gidip mikrop kapma riskimiz var Allah korusun.
Tuqbaaa Canim ilk doz 20den önce düşük riski yaratıyor 2.doz 30 dan sonra olursa erken doğum riski yaratıyor ben riskli gebeyim ikiz im kasılma yapior die bekledim ilk doz 25+3 de yatrdm ikinci dozu 29+3 de yaptrdm bu sabah
mls123 Tuqbaaa bebegin hareketlerine gore ve saglikli kalp atisi duyulduktan sonra vuruluyor benim 17 haftamda kismetse yapilicak 20 den once dusuk tehlikesi yarattigini ilk defa duydum 🤔
Tuqbaaa Tuqbaaa doktorum öyle dedi kişiden kişiye gebelikten gebeliğe degisiyorudr belkide ben kanamalı kasilmali bi gebelik geçirdim şükür şuan 31 oldm
Eylul2021 Tuqbaaa ac karnına mi oldunuz acaba bana hemşire gel dedi ama sabahları gyno ferro ilac içiyorum ac karnına bide kan tahlilleri vermek istiyorum ac karnına yan etki yaparmı
Beyzan738 Tuqbaaa ben daha 14 haftaligim yarn gel tetanz vuruncaksnbdedi sağlık ocağı hemşiresi gitmiyimi o zaman niye erkenden çağırıyor böle bi tehlike varsa
Nikonihan Metehan sağlık ocaklarından şuan endişe ediyorum benim de önümüzdeki hafta aşı günüm.. Yarın durumu haber verirmisiniz merak ediyorum. Bir de aşının yan etkisi oluyor mu acaba ?
Sinem92 Herhangi bir düşük tehlikesi yaratmıyor beni arı soktuğu için 5. Haftamda vurulmak zorunda kaldım ilk dozu. Bir sıkıntı olmadı çok şükür 🙏
Zeynebinannesiyim Sinem92 merhaba ben de gebe olduğumu bilmeden vuruldum tetanozu. Doktorunuz ne dedi size? Bi şey olmadı dimi? Korkuyorum şu an 😕
GENCOBGM Kızlar bisey soylicem tetanoz aşısını aile hekimliği yapiyo zaten oradaki hemşeriniz size tarih veriyor aşı için neden siz ugrasiyrosunuz hesaplamakla haftasını
_Mother_ Tuqbaaa ya ben şuan 16+3 haftalığım bildiğim kadarıyla 20. Haftada yapılıyor tetanoz ama bulunduğum bölgede sağlık ocağında ki bir kaç doktor karantina altın da bunu özel hastane de yapabilirmiyim veya yapılmaz ise nasıl bir zararı var