aslikls3 Nurgul_1903 ilk çatı muayenem 38+4te oldu 1 hafta sonra tekrar kontrol dedi muhtemelen yine bakacak
AsenaArda Nurgul_1903 Ben 2 defa oldum hiç ağrımadı, korkulacak bişey de yok, 1 dakika sürüyor en fazla
aslikls3 Zehra321 yalan söyleyemem acıyor biraz çünkü biraz bastırıyor ve elini gezdiriyor içerde ama dayanılmayacak kadar değil hemencik bitiyor aslında kendimizi kasmasak o kadar acımaz belki
Nurgul_1903 aslikls3 Zehra321 aynen çok kasarsan acıyor bende geçen perşembe oldum korkarak gittim ama korktuğum kadar çıkmadı çok hafif acı oluyor yar ın yine gideceğim kontrolüm var acaba yapar mı tekrar 36+3 benşm doktorum neden erken yaptı acaba
aslikls3 Nurgul_1903 nstde sancı falan çıktı mı belki ondan yapmıştır benim çevremde hep 37den sonra genelde 38e girince yapılıyor çatı muayenesi
aslikls3 Nurgul_1903 bilemedim valla demek ki doktordan doktora da değişiyor 🤷🏻♀️ Ama benim bildiğim ve duydugum hep 37-38de yapıyorlar mesela bazı doktorlar da hiç çatı muayenesi yapmıyormuş Doğum başladığı zaman yapıyormuş ilginç
Nurgul_1903 aslikls3 aslikls3 demekki 🤔 bende ben 37 38 diye duydum ama neyse hayırlısı olsun bakalım🙃
Melek-03 Normal kontrollerinizde doktorlar nerden bakıyoki bebeğe başka sadece karnınızdanmı ? Yanı en azından 37 haftaya kadar nasıl oluyo kontrolleriniz ?
Nurgul_1903 Melek-03 benim bildiğim çatı muayenesi 37. Haftada başlıyor ama benim doktorum 35 te baktı alttan
aslikls3 Melek-03 evet hep karından ultrasonla oluyor muayene benim ilk hamileliğimi öğrendiğimde 5-6-7. Haftalarda vajinal muayene oldum vajinadan baktı ultrasonla sonra hep karından baktı 38e kadar 38£4te de alttan eliyle muayene etti.
Melek-03 Ben yurt disinda kaliorum her kontrolümüzde ilk alttan bakiyor Iki sefer , hem ultrason hem baska birseyle sonra karnima geciyor ultrasonla yine bakiyor. Hic acisi yok aslinda sadece biraz baski olusuyor icerde