Sezen07 Kızlar aşerme yaşadınız mı hamile olmadan önce canım biseyler isterdi hamileyim canim yemek bile istemiyor 😁👼👶
OktayMeltemSahin Sezen07 15+2 yim çoook nadir bir kere bir meyve birde sebze yemeği aşerdim onun haricinde inanılmaz bütün yemeklerden soğudum valla bebeği düşünmesem aç bile kalıcam o derece resmen zorla yiyorum ve 4 kilo verdim 🙁
Hatce06 Sezen07 aynı ben ya hamile degılken herşeyi canım ısterdi.Hamile kaldım tık Yok hiç birşey istemiyorum😂Eşim benden çok aşeriyor😂
Sezen07 OktayMeltemSahin ay arkadaşım da ole oldu 12 kilo verdi allahtan yaza geldi onun tek karpuz yiyip beslenebildi
NeslihanPiaAbac Sezen07 sanırım alemci bir oğlum olacak 😂kokoreç işkeöbe çorbası çiğ köfte vs gibi şeyler
Sezen07 NeslihanPiaAbac haha aman yesin sifa niyetine allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 😁
Asdffghjjk NeslihanPiaAbac hepsi sakat at ama yasak değilmi size saglıksız şeyler onlar doktorunuz söylemedi mi
SevDin NeslihanPiaAbac ayy demekki erkek anneleri hep aynı oluyor benimde ilk 3 ay canım hep öyle şeyler istedi hafta 3 kez bol sarımsaklı işkembe içiyordum neyseki 3 aydan sonra geçti çok şükür şimdi hiç aşermiyorum acıkınca sadece canım çok şey istiyor oda yemek yiğince geçiyor 😊
Mervezngn Bende inanılmaz midye istedim sokakta gördüm yiyolardı resmen içim gitti gecenin köründe eşim gitti aldı dünde künefe istedi onuda yarın doktordan sonra yerim artık 🙂
Sezen07 Mervezngn midye çok zararlı değil mi bebeğe 🐰afiyet olsun benim canım da istiyor midyede dayanicam 😁
Mucizemleben Normalde balik hic sevmem ama ruyalarima bile girdi kokusuna dahi tahamul edemezken yedim dogum yaptim simdi yermiyim asla
Sezen07 Mucizemleben bende çok severdim balığı şimdi tiksinti oldu çokta yararlı napcam bilmiyorum sende yemeğe calissan ne güzel olur 😁
Sezen07 Hatce06 benim eşim de benim migdem bulaniyo onun da bulaniyo en sonunda yeter be dedim ben mi hamileyim sen mi 😁
Aycatpzkrkmz Hatce06 aynısı benim evdede mevcut sanki ben hamileyim diye geziyor benden fazla göbüş yapacak gibi 😂😂😂