Gamzedngdn D27777 çok minik oluyorlar daha o zaman hareket etse de kendi hareketinle hissetmiyorsundur yakında hissedersin 🌺
Merii33 Ay insan heyecan yapıyor her pıt pıt olunca hareket mi ediyor yoksa hareket edenler gaz mı diye düşünmeye başlıyorum 🤭 ilk gebeliğim geçen hafta kontrolde uyuyordu ondan önceki ay uyanıktı hareket ediyordu bakalım ayrıntılı ultrasonda ne görecez 😍
tugce67-67 Merii33 kendini bazen itiyor böyle taş gibi😂bazen güçlü pıt pıtlar oluyor 22-23 te 😂benimki şuan öyle ilk baştaki pıtlamalardan baya güçlü 😂
tugce67-67 D27777 canım 15-16 da hissettim ama zayıftım doktorum bebektir demişti.22-23 e kadar yolu var telaşlanma erken daha🤗
ozgetunc D27777 17 haftada hissettim seyirme gibi oluyor ama canım bildiğin hareketler tekmeler için beklemen lazım 😊
Fatovebebegi D27777 ya bi çok nedeni olabilir artık yeni bi aya giriyorsunuz belirtiler azalabilir şikayetleriniz hassasiyetiniz felan kaşık agriniz felan devam ediyormu mide bulantınız varmi
Fatovebebegi D27777 normal artık büyüyor ve üçüncü ayinizdasiniz içinizin rahat etmesini istiyorsanız sağlık ocağına gidin yarin isterseniz kalp atışını duymaya ama normal bi durum korkmayın
RuzgarsMommy 18 bitiyor bugün 17 den beri pit pit oynama hissediyorum çok güzel 💙 Hareket tekme flan diil daha bu haftarda cok minik pit pti karnındaki oynuyor sanki
Sedley D27777 16+4 düm sanırım uyumak için yatağa yattım sırt üstü kasığımda iki kere pıt pıt attı tahmin ettim ama emin olamamıştım 🥰🥰 Şuan 18+3 oldum daha iyi anlıyorum oğluşum biraz yaramaz sert sert vuruyor 🥰🥰
Merii33 Peki hareketler tam olarak nerden hissediliyor yani artık kasık hizasında değildir rahim yukarı doğru çıkıyordur sanırım
Safiye12 Merii33 o pıt pıt eden şey bebeğin ta kendisi canim😊 biz 21 +3olduk o ilk hareketlerini yani pıt pıtlarını 18. haftada hissetmeye başlamıştım