muciiiizemmm Kabızlık için ne yapmam lazım kızlar 😓 kayısı suyu içiyorum tavuk suyu içiyorum yok hala devam kabızlık napmam lazm 😏
ozgetunak muciiiizemmm vallahı ben pamuk yardımıyla malum bölgeye zeytınyagı sürmüştüm en son çok iyi gelmıstı 👍
Mavi87 muciiiizemmm eczaneden probiyotik alabilirsin. Ben ameliyat geçirmiştim. Malum anesteziden sonra bağırsaklarda yararlı bakterilerde ölüyor ve kabızlık sorunu oluyor. Probiyotik çok iyi gelmişti. Nbl gold kullandım
hilalaykaba35 muciiiizemmm En güzel her sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı günde 3 4 kez dışarı çıkmayı sağlıyor bende son zamanda kabızlık sorunu yaşayınca zeytinyağı içip üzerine limonlu su içtim ve sonuç çok iyi oldu rahatlattı tavsiye ederim 28 haftalığız biz bu arada☺️☺️
Marryy muciiiizemmm Pazartesi gittim doktoruma bende de aynı sorun var doktorum aç karınla ılık su birde aç karınla birkaç tane kayısı tüketmemi bir süre de sıvı ağırlıklı beslenmemi söyledi katı yiyeceklerden bir süre uzak dur dedi🤷🏻♀️
Mavi87 muciiiizemmm bağırsak sorunu fena canım, geçmiş olsun. Bol bol ev yoğurdu tüketirsen oda belki yarayabilir. 😘
muciiiizemmm Marryy evet haklı sıvı tüketmek daha iyi oluyor bende transfere kadar şu kabızlığı düzeltmem lazım 😌
1994ozg muciiiizemmm probiyotik al ya da bol acı turşu biber acı çiğköfte falan ye bak nasıl çıkartıyo 😅😅