NurtenB gtitiz23 demin aradılar hastahaneden salı günü olan randevuyu çarşamba günü 11 buçuğa çektiler.😔 başka güne de yok ay ne yapsam şaşırdım
NurtenB KubrAbdullahh aynen canım eve gelseler de bebeği uzaktan gösterir odasına yatırırsın mevlüt hediyeliklerini de gelenlere verirsin. Yeterki onlar iyi olsun
Betulbekil Kocaeli kartepede oturuyorum korkutmak istemem acısu sağlık ocağı kapandı virüslü hasta gelmiş bilginiz olsun
NurtenB nesrinbaban bende çarşamba günü gidicem bakalım ne olup biticek. Dün aradılar hastahaneden aha dedim iptal oldu sonra dedi işte salı günü doktor izinli çarşamba gününe verebilirm bende tamam dedim bakalım 😔
nesrinbaban Deletedmom137 yorumlarda gordumde bayanin eşini almamiş ilk defa gttidgimde esim yoktu yanımda bu sefer gidince alir insallah yanima eşimi
Deletedmom137 nesrinbaban aa devlet hastanelerinde hiç bakmıyolarmış kuzu napıcaz bilmem korkuyorum valla
Defne_Duru Betusella yeni öğrendim,sendikaliyim gerçi ben,2700 normal,normal+epidural 3000, Sezaryen 3.300 imiş.bebegin olası bir durumda hastanede kalması gerekirse her gece için 100 TL dediler.
Deletedmom137 NurtenB ay eşimde gtmeyelm diye tutturuyor zaten gitmesek bebek ne durumda aklımız kalıcak ay çok daraldım ya
nesrinbaban NurtenB erkan beyin telefon numarasindanmi ariyolar baska numaradanmi dün beni de bi kac kere tanimadk aradi eski doktorum arar diye acmadım😣
_zehra_ Defne_Duru doğum sonrası 1 ay bebek kontrolleri ücretsiz diye biliyordum . Sarılık testleri falan, hatta fototerapi . Ilk defa duydum gecelik ücret alindigini🙄
Defne_Duru Aslında şu başlığı kaybetmesek iyi olur bu zor zamanlarda haberdar oluruz hastanenin durumundan.😔
nesrinbaban Defne_Duru valla bana kalirsa konak hastanesi hastalari olarak vatsab gruhu kursak daha mantikli😃😃
NurtenB Deletedmom137 canım bizde düşündük ama öyle veya böyle elbette gitmek zorunda kalıcaz hastahaneye evde doğum yapamayız ya sonuçta. Dikkatli bi şekilde gidip gelicez allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah