Seferdeniz1 Kuzular vc den çıkınca kan birkaç damla geldi nişann mı ve nişandan ne kadar zaman sonra doğar doktor kontrolüm pzt daha var.38/6 yum daha beklemem lazım değil mi hemen gitmek gerekmez .9 ay dan somda ilk kes kan gördüm korktum heyecanlandım
AtaMommy Seferdeniz1 nişan sarı jel kıvamında içinde nokta nokta kan olması demek direkt kan gelmez bence bi doktora söyleyin
SedaveSusam Seferdeniz1 yok bebeğim nişanın gelmiş gitmene gerek yok sancın varmı hemen sancın gelmeyebilir doğum 1 hafta daha sürebilir
Seferdeniz1 SedaveSusam regl kanaması gibiydi ilk birkaç damla kan sonrası kıvamlı çok az bi kan ama bebek hareketli şuan bilemedim doktoru bınsaatte rahatsız etsem mi beklesem mi ağrı falan ypk
SedaveSusam Seferdeniz1 korkma bebeğim kıvamlı sümüksü bir yapısı var değil mi herkesde rengi bir olmaz yeşil falan gibi kimisi kahverengi kimisi kanlı olur bebeğin hareketlerini takip et sen yarında doktoruna haber verirsin ama kontrole kadar çağıracağını sanmıyorum suyun gelirse hiç bekleme hemen git
Seferdeniz1 SedaveSusam çok teşekkür ederim tecrübesiz olmak zor birden kan görünce panikliyor insan 🥰😢
SedaveSusam Seferdeniz1 korkma canım benimde ilk gebeliğim ama kardeşimden ve burdakilerden ezberledim artık😂 insan genede kendi canı olunca panikliyo haklısın 🙈
Seferdeniz1 pumpkin yarın inşallah gideyim o zaman bebek hareketleri şükür iyi hiç ağrı vs de yok bakalm
Seferdeniz1 SedaveSusam şimdi tam tarif edilen gibi gelmiş sarı sümüksü kıvam içinde kanlı bişeyler 🙊
Seferdeniz1 SedaveSusam inşallah hepimiz salgın dan etkilenmeden sağlıkla doğurup evlerimizde büyütür üz.zaten buradaki sezeryan a alalım virüs yayılacak stresi de kötü etkiliyor biz hamilelleri