Evelinam 38 artı 3 üm .ve koronovirüsten kaynaklı erken normal doğum düşünüyorum kendi gelir diye beklemeden .bı şekilde konuştuk doktorumla.ama endişelerim var zamanı gelmeden Oluyor diye . Benim gibi olanlar var mı acaba ?
Fatma60_ Evelinam bende 38+1 im aynı senin gibi düşünüyorum😅 pazartesi gidip suni ver doğurt beni dicem😂
Zhrnz Evelinam dr lar genelde 40 hafta dolmadan kabul.etmez ama kabul.ediyosa ne mutlu sna ben 36+1 im Almanyadayim ve burda durumlar daha kotu ama zamani.gelmeden dogurtmZlar kabul.etselerdi 39 a girince.dogum isterdim😕
Emin_e Evelinam ben 38+3 te normal yaptim yani bebegim kendi o gun gelmek istedi… basta biraz sıkıntı oldu kuvozde yatti ama simdi iyi şükürler olsun… siz suni sanci mi almayi düşünüyorsunuz?
Evelinam Fatma60_ suni ile yapmak daha zor diyorlar kendi sancımız gelse çok daha iyi olur .ama beklemek veya erken den kavuşmak arasında seçim yapmak gerekli ?
Nltka 37 im bende haftaya 38 olcam bende düşünüyorum eşim tutturdu seZeryan ol diye kafayı yicem yemin ederim 🙇🏻♀️ Evde üstüme üstüme geliyor zaten
Evelinam Nltka ilk oğlumda 40 artı 9 da suni sancıyla yaptım dogumumu.ve çok sıkıntı cektim şimdi Doktorum 40ı geçirmem diyor
s100516 Nltka bende 37 yim ortalık dahada karışmadan doğursam 38 de diye dua ediyorum ama nedense bana 40 beklicekmiş gibi geliyor 🙄 hatta tarçınlı su postu açtım bugün ama bir yandanda gidişata karışmaktan da korkuyorum 🤦♀️
asyaa15 Neden gününü beklemiyorsunuzki. Suan corana zaten yaygın durumda hani bi sıkıntı olmuyormu ki 38 de falan
Evelinam Vitaminimm eğer haftaya durum daha ciddileşirse yayılırsa daha sıkıntılı olur diye düşünüyorum ama kendi sancımla gelmesini de çok istiyorum .ama doktorum 40 ı geçirmem diyor .
Senaeksi Bir iki hafta beklemeniz daha iyi değil mi suni sancıyla açılmazsa boşu boşuna sancı yiyip sezaryene girersiniz belki kendiliğinden gelmek ister bilemedim 🤷♂️
Evelinam Senaeksi 40 ı geçirmek istemiyor doktor ve sokağa cıkma yasağına karşılık bir an önce suni sancıyla doğum baslatsalar mu acaba diyorum
Senaeksi Fatma60_ Yaa bugün hiç izlemedim 😱 bende 38e yeni girdim Allahım resmen karantina altında doğurcazz 😑
Evelinam Senaeksi yakında sokağa çıkma yasağı da gelirse hiç şaşırmam bende 38 artı 3 üm ve haftaya aldırıcam galiba .senin doktorun nasıl yönlendiriyor peki ?
Evelinam Zhrnz evet doktorum alabileceğimizi söylüyor ben kendi sancınla gelmesi için biraz daha mı beklesek diyorum .ama sokağa çıkma yasağı gelirse diye korkuyorum .almayada sokağa çıkma yasağı geldi sanırım değil mi ?
Zhrnz Evelinam bazi sehirlere yasak geldi ama.heryerde yok ama bugun kesinlesicek.buyuk ihtimal.pazartesiden itibaren yasak olur 😕
Evelinam Emin_e evet öyle olur çünkü kendi sancım yok.küvozde neden yattı peki ?notmalde bu hafta da doğum olabilir diye biliyorum .
Emin_e Evelinam tabi ki olur benim bebegimin solunumunda sorun oldu dogumdan 10 dk sonra o yuzden yatti 56 saat kadar.. bebeklerin bir kısmında olabiliyormuş