mmylmz JustMama forumda sorun oluyor çok gıremıyorum ben instagramdayım :) buralardanda kaybolmadım canım. herşey yolunda mı?
JustMama mmylmz Her şey yolunda canım, perşembe kontrole gittik, bebiş sağlıklı şükür ama cinsiyetini göstermemek için elinden geleni yaptı 🤭 Sen nasılsın?
ozelecem JustMama benim allah şükür çok şikayetim yok ikili testi yaptım temiz çıktı cinsiyeti hep erkeğe benzettiler ama son ikili test zamanı sırtını dönmüştü göstermedi 🙈 bi tek 2 gündür tansiyon problemim var düşüyor kötü oluyorum
JustMama ozelecem Geçmiş olsun, neden oluyor acaba? 😔 Kaçıncı haftadasınız? Bizimki de bacak bacak üstüne attı göstermedi. 16+4 olduk, meraktan çatlıyoruz 🤭
Asminnil JustMama bulantılarım hafifledi canım aşırı derecede gaz sıkıntısı çekiyorum akşam a kadar 6 aylık hamile karnına bürünüyorum sabah kalkıyorum gazım gitmiş karnım küçülmüş nasıl bir çözüm bulcam bilmiyorum
JustMama Asminnil Canım benim de öyle oluyor, çok fazla şişiyor akşama doğru. Ama farkettim ki ne zaman su içmeyi arttırsam düzene giriyor. Sen de az su içiyor olabilir misin?
Aknkbr JustMama ay çokşükür bende göğüs büyümesi dışında hiç bi sıkıntı belirti olmadı karnımda minnoş olmasa bilmicem hamile oldugumu 13 haftadayız 🤲🏻
mmylmz JustMama bızde cuma gıttık herşey yolunsa 14 hafta olduk 11 de erkek dedı %70 ama bu sefer kapattı göremedik. 2 li testlerımız vardı halkettık geldık şükür. hava ne kadar guzel dımı? tam yürüyüş havası. bir an önce bıtsın şü illet
JustMama mmylmz Aynı bizim de öyle oldu, ikili taramada erkek olabilir dedi, şimdi dörtlü taramada hiç tahmin bile edemedi 🤭 Ya kuzum sorma, balkondan biraz vadi gözüküyor, bakıp bakıp üzülüyorum, yemyeşil her yer 😔
mmylmz JustMama Aynen öyle neysekı daha yaz uzun umudum var. şöyle hazıranda sabah yürüyüşleri için daha vaktımız var😘
JustMama Asminnil Doktor 2 litrenin altına düşme, 2-3 arası içmeye çalış dedi bana. Biraz daha içmeye çalış istersen. Bir de yediklerini kontrol et, herkeste farklı bir yiyecek fazla gaza sebep oluyor 😔
Bulantii Dilrubalim 13 haftaya girer girmez kesildi mi😔 11+4 üm ama hala bulantı kusmalarım devam ediyor. İlaçla bişeyler yiyip su içebilirsem içiyorum başka da yok tke umudum 12.haftada azalması 🤷♂️