JustMama Nur_nur06 Hocanın muayenehanesinin olduğu tıp merkezi Koru ile anlaşma yapmış, doğum paketi 6 bin, sadece doğum ve 1 gece yatış 4500 yanlış hatırlamıyorsam. Ben direkt doğumu satın alacağım. Koru’nun kendi fiyatlarını biliyorum da Ortadoğu nasıl?
Ova Kızlar son bi saattir sol kasık ve bel agrım var herhangi bi leke yok ama progestan kullanmaya devam eden var mı? On gün önce doktorum bırakabilirsin demişti bende bıraktım. Acaba su an kullansam mı?
JustMama Ova Bel ağrısı benim de oluyor canım bu hafta, kötü düşünme ama doktorunun numarası yok mu, bir danışsan?
Zeyha1 JustMama Çok şükür benim yoks denilecek kadar sadece uykuya doymuyorum bu günlere nasil gelicem derken 14 hafta olacagiz artik 😻😻
Anne1234 Hlyagnrr ooo siz ciddi misiniz ben muane parası verdim 110 lira ikili tarama testinede ayriyetten 75 lira aldılar . O kadar pahalı olmaması lazım emin misiniz detaylı ultrasona 450 istiyorlar diye biliyorum
Hlyagnrr JustMama haklısın canım bende çok istiyorum doktorum zatenn özel bir hastanede ama orda fiyat 450 liraydı maalesef bende devletten almıştım..
JustMama Hlyagnrr Çok istemişler ya, benim gittiğim yerde 150. Tıp merkezlerini araştırsan telefonla, belki fiyatı uygun ve tenha bir yer vardır? Devlet hastanelerinden insan korkuyor bu ara
nil_sugra JustMama 12+5 iyi geçiyor hamdolsun. Evden çıkamıyoruz sıkılıyoruz sadece. Çok sıkılıyoruz. Artık çok sıkıldım. Bunaldım. 😫
JustMama nil_sugra Evet evde durmak sıkıyor insanı ama özellikle bebekler için mutlu olmamız lazım 💟 Kendimi kitaplara verdim, güzel kafa dağıtıyor 🥰 Bir de haberleri günde 1 kere izlemeye karar verdim 😔
Ova JustMama geçti canım sanırım acıkmıştım yemek istemedim gece gece ondan bebişim rahatsız oldu☺️Mecburen yedim sonra düzeldi😀
nil_sugra JustMama benim okuduğum kitaplar da strateji kitapları hep 😂 hobilerle uğraşıyorum işte ama dışarı çıkmakta istiyor insan. İnşallah en kısa zamanda atlatırız bu belayı
Tuba00 JustMama ikili tarama yaptım sonuç 1 haftaya çıkıcak cinsiyeti de tahmin etti kesin bişey demedi tabi
Mrvgnr Bizde 11+2 olduk salı günü ikili taramam var. Ankaradayım. A life hospital gidiyorum doc.dr Ebru Biberoğlu harika bi doktor. Şu dönem insanın ödü kopuyor hastaneye gitmeye ama mecbur tedbirleri alıp gidicez 🙄 Allah yardımcımız olsun.
JustMama Mrvgnr Evet ben de ikili taramaya korkarak gittim, hatta doktorum olmadı 4′lü taramaya gelirsin, şimdi gelme demişti ama insan merak da ediyor. Umarım bu virüslü günler çabuk geçer 💟
Bulantii Dilrubalim 13 haftaya girer girmez kesildi mi😔 11+4 üm ama hala bulantı kusmalarım devam ediyor. İlaçla bişeyler yiyip su içebilirsem içiyorum başka da yok tke umudum 12.haftada azalması 🤷♂️