ElvinAlaz 13 +2 de ikili test yaptırdım o kadar hareketliydi yada arkası dönüktü cinsiyeti göremedik. Göremememiz kız mı acaba sorusunu getiriyor aklıma. Ense burun iyiydi. 10 gün sınra kan sonucu geldi o da iyi geldi doktor emin olmak için dışardan fetal dna testi yaptırabileceğimi söyledi ama düşünmüyorum. İkili test %85 doğruluk payı fetal dna nın %99 doğruluk payı var dedi.%85 benm için yeterli. Koku hassasiyeti devam mide yanmam azaldı bulantıda. Kusmayı sadece mide koruyucu kullandığım zaman yaşadım(renni ilaç ve şuruptu) bazı hamileler daha kötü oluyormuş benim gibi. Eşimle mesafeliyim çünkü o da kokuyor kendi terim vajinamda 😒 günde 30 dak yürüyorum yasak olmayan günler pozitif düşünmeye güzelgünleri hayal ederek akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum. 🙏😇
JustMama ElvinAlaz İkili ya da dörtlü taramada risk çıkmadıysa ben de dna testini gerekli görmüyorum, zaten çok pahalı 🙄 Cinsiyeti da ilerleyen haftalarda görürsünüz inşallah, ben 18. haftadayım, ilk başta erkeğe benziyo demesine rağmen halen göremedik 🤭
ElvinAlaz JustMama 18. Haftada göremediniz mi? ☹️ Çevremdeki herkes cinsiyet soruyor 17 de kontrolüm benmde öğreniriz diyordum 🤔
JustMama ElvinAlaz 16. haftadaydı kontrolüm, o zaman göremedik. Bacaklarını kapattı inatla ☺️ Umarım siz görebilirsiniz