Fatma0642 Feridearslantas1 sanırım evet kusura bakmayin açıklık fazla durduğu zaman bebekte enfeksiyon yapıyormuş aciklamasi bu canim
Feridearslantas1 Fatma0642 Anladm canm gecmis olsun o.d bebeginle sen saglikli olda🥰😊ama insallah bisey olmaz burda baya bi post acildim 2 santimle 3 santimle bisey olmayip son gune kadar duran bebekleri❣
Fatma0642 Ceylan35 canim. Bel agrisi ve adet agrisiyla oluyor sanırım acilma bel agrim hep oluyor benm ondan bilemezdimde karnimda ki agridan farkettim kontrle git istersen haftan erken
Ceylan35 Fatma0642 ay karnımda agriyo çok fena ama bu durumda nasıl gidicem hastanelere benim böyle hamile olmadan önceki gibi belli ağrısı karın ağrısı bacaklarımda ağrı
Ceylan35 Fatma0642 senin ağrın nasıl sancı gibi mi benim sancı gibi gelip gitmiyo agriyo sadece sırtımı duzeltemiyorum ağrıdan iki büklüm oluyorum
Nldbcr 1990 bir hafta önce nişanım geldi 2 cm açılmam var. Sancılarım ve kasılmam oluyor Beklemedeyiz 🤲
Fatma0642 Feridearslantas1 alcam ddi çünkü catimda darmış daha fazla büyümesin sezeryan yapmak istemiyorum dedi şuan 3100 gram