Mavis61 Kızlar 26 haftalık hamileyim bugün farkettim göğsümden şeffaf sıvı geliyo bazıları erken doğum belirtisi olabilir diyolar bilginiz var mı 🥺
Besengil Mavis61 erken dogum belirtisi degil o süt. Sıkma sakın benğm 16 haftada geldi bana da öyle dediler.. 41 haftada çocuk dogmadı zorla çıkardılar
prenses_annesii2603 Mavis61 hamileliğimin başından beridir geliyor göğsümden erken doğum la alakası yok
sonsuzadek Mavis61 saçmalamaaaaaa:D veeee sakın sıkmaaaa. o beneğinin ilk doğduğunda içecek ilk anne sütü ki aşırı derece vitamin içeriyor sakın sıkmaaa + sütünün olucağına işareet hadi gözünaydıın :)
Haticeakks Erken doğum belirtisi değil olabilirmiş ama ben 35 haftaligim hiç gelmedi sütüm olmayacak mı acaba
Besengil Mavis61 başta öyle oluyor cnm bende ilk su gibi oldugu için panik yapmıştım o suya elini sür kokla zaten anlıcaksın 🥰 benim koku hassasiyetim vardı direk kokladım şok oldum. Dogum dan sonra bebek çekiyor süt geliyor simdi sen sıkarsan süt kanalları açılır skaın sıkma
Lal Bende de 16. Haftadan beri var . Süt gelemesi tetikler deniliyor ama dokunmazsan sorun yok, bir şey olmaz akımını artırma yeter bence
Mavis61 Besengil yaa sağol canım bilgilendirdiğin için gerçekten çok tuhaf hissettim kendimi bi daha dokunmam 🙂🥰
Mavis61 sonsuzadek bi bilgim yoktu sıkıp baktım ama daha dokunmam gerçekten uyardığın için sağol canım 🙂
Haticeakks sonsuzadek sütün olacagina isaretse göğüsten hiç sıvı gelmemeside sütün olmayacagina mi işaret oluyor şimdi :/ ben 35 haftaligim hiç gelmedi bugüne kadar
perihankrkya Mavis61 benimde oluyo canm 19 haftalıkken gelmeye başladı benum şuan 20 haftaligim hala geliyor ve sıkmıyorum sende sikma cnm 😊
perihankrkya Mavis61 evet ben korkmuştum bu nee diye bağırmıştım arkadaşım var di o da yeni doğum yaptı noldu diye geldi söyledim o söyledi bana da 😊 sıkma ve fazla kimseye söyleme nazar değer dedi 😊
Zehraaktas Mavis61 benimde baya geliyor ya sarı sıvı oluyor aletletimde rengi su gibi ama atlet te kuruyunca sarı su oluyor anlamadım hepsi akıp gitti ya 35 haftalığız
Mavis61 perihankrkya bende kimseye demedim henüz panik yapmadım ama merak ettim sormak istedim aman nazar değmesin 😄
Merve257 Mavis61 benimde geliyor doktoruma sordum (21 haftalıkken sordum) erken gelmiş ama yapacak bişey yok sakın sıkma, sağma oynama dedi
Zehraaktas Mavis61 bilmiyorum ki canım benim bayadır geliyor evde sütyende takmıyorum sanki daha da arttı