KardelenD Hiçbir hareket hissedemiyorum. En geç kaç haftalıkta hissettiniz merak ediyorum. Kimler kaçıncı haftada nasıl bir hareket hissetti? Ben 19 haftalık hamileyim en ufak bir şey dahi hissetmedim.
Malatya44 KardelenD ben 19haftalikken pitpit ufak hareketler hisediyordum. Şu anda bazen tekme atar gibi bisey hissediyorm. 21+1gunlugum. Sende hissedersin pek yakinda cnm..
Mdogan KardelenD ilk gebeliğim 18. haftada hissetmeye başladım şuan 19+3teyiz.Genelde sırt üstü yattığımda tekmelere başlıyor😊🙏
Nursrbg KardelenD 16. Haftamda pıt pıt hissediyodum 19 da düzenli olarak hissetmeye başladım şuan 21+6 yım çok net hissetmeye devam ediyorum
SeHer1909 20 de hissettim ben dün akşam ilkti bugün hiççç öyle bişe yok ilk gebelikse 24 e kadar normalmiş. Ben baya bi tatlı yediydim dün oturdum dinledim sonra öyle hissettim iş yapsam ayakta olsam zordu
Suulee Nursrbg canım bende 21+5, im aramızda çok bı fark yok bende senin gbi hissediyordum insan çok heyecanlı oluyo ama malesef şuan kötü durumlardayiz 😭
YelizDurmus Soluna doğru yatınca daha çok kıpırdıyor . 19. Haftamda bebek severken tekme yedim 😅 22+3 şuanda uzandığında da göbek deliğinin oraları parmağında gez içinde küçük pıtırcıklar hissedeceksin allah kucağına almayı nasip etsin hepimize …
perihankrkya KardelenD 17 haftalikken segirme hissediyordum sonra19 haftalıkken tekme gerilme hissetmeye başladım ben şuan 20+1 im içerde kopuyo eşim bile hissediyor benim 😊şımarık bir oğlum olucak içime doğuyor 😙
burcu0818 Ben 18 haftamda hafif hissettim şimdi 22 haftalığım tekmeleri kuvvetli bi şekilde vuruyo uyutmuyo şimdiden sende hissedersin artık 🥰
Snqlyldz KardelenD ufak ufak 16.haftada hıssettım suan 18+4 haftalıgım baya baya hıssedıyorum uzandıgımda tabı hatta sertlesıyo gerı yumusuyo degısık seyler sende hıssedersın yakında canm
MzyynSrctn KardelenD 19 da hissettim canım ama çok hafif pıt pıt falan oluyordu . şuan 24+3 hareketleri ilk hissettiğime göre daha sert ve belirgin. Hatta 2 gündür topluyo kendini bi yere karnımın orası sert oluyo. Toplarken değişik bi his oluşuyor 🥰