Elifff1601 Bugun 9. Haftam girdim. Piknige filan gittik yol biraz iyi bozuktu. Yoruldumda. Eve geldim. Lavaboya gittim 3 4 damla pembe renk kan geldi. Boyle olan var miii
SeydaOz Elifff1601 Azıcık kanamam olmuştu benim de doktorumu aradım hemen. Ne kadar olursa olsun kanama varsa gel göreyim seni dedi. Sen git bi acile. İnşallah bi sorun çıkmaz.
Dlktpl Elifff1601 hemen dr a gıt 13*1 ım cıddı kanama gecırdım en azından bısey yoksa bıle ıcın rahatlar bolbol yat
Yesimmm93 Elifff1601 korkma ama tedbirini al bencede git benımde 11 De olmuştu peçeteye çok silik pembe gelmişti önemsenmemiştım düşün zor gözüküyor 2 gün sonra gittim doktor hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı risk var dedi şuan iyiyiz şükür
Baharelisa Elifff1601 bende 9 hafta İken olmuştu dokttora gittim kesenin yanında kanama vardı düşük tehlikesi vardı erken gittim için çok şükür ilaç tedavisiyle kanama durdu hemen git bence hiç ihmale gelmez inşallah bişey yoktur
Tgb Bencede doktora git hemen cnm pembe gelmesi normal degil normalde kahverengi gelir o bu zamanlarda normal gozukur yerlesmesi tutmasi vs. Oldugu icin
Snur94 Elifff1601 benim kanamalarım baştan beri pembe renkte ve hep kanama saydılar acile gidin yada yarın doktora görünün isterseniz
Aysehatun Elifff1601 doktoru gitmelisin hatta şuan acile gebelikte akintılar cok onemli benimde kahverengi akintilarim ilac ve igne oluyorum dinleniyorum sizede bakarkar ona gore bisey derler kendi doktorunuzada yarın gorunun onada bildirin gecmis olsun