Ayyucebanu Hll3840mhmt 80 le hamile kaldım kusmaktan 6 kilo verdim 12 haftamda 74 kiloydum o haftadan itibaren 21 e kadar işte sadece 1 kilo :)
Snmgks Hll3840mhmt imom kullanıyordum 55 tl idi daha sonra üretilmemeye başlamış bulamamıştım ocean mummy ye geç dedi doktorum o da 73 tl gibi bir şey sanırım
ozgetunc Hll3840mhmt ben Ocean Mummy Omega kullanıyorum bütün vitaminler var içinde canım, 60-70 arası fiyatı
Hll3840mhmt Deletedmom138 öyle mi diyorsunuz ona mi devam edeyim ki o zaman kafam allak bullak oldu :)))
Yenianneadayi2208 Hll3840mhmt ben sağlık ocağından ücretsiz devit 3 alıyorum saydıklarının yanında ferrum kan ilacı.İlerleyen zamanlarda da magnezyum verir zaten doktorun.
Alydemir merveakcy09 vinalac üç aydan sonra da kullanılıyor mı ben şuan 4 aylık oldum doktorum kan ve Demir ilacına başlayacaktı ama maalesef kontrole gidemiyorum vinalac bırakılacaktı
merveakcy09 Alydemir evet canım bana doğum yapana kadar devam edelim dedi hatta lohusalık döneminde bile kullanabilirsin dedi ben Demir ilacıyla vinelac ikisini beraber alıyorum