Asaltntyr Anneler siz hangi marka ateş ölçer kullanıyorsunuz? Kulaktan ölçen bir ateş ölçer almak istiyorum ama hangisi en doğru sonuçları veriyor bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ask_H Asaltntyr piyasada ateş ölçer yok canım maalesef kaç yere sordum kalmamış… E bebekte medisana var ben ondan alacağım herkesde çok memenun bir bakın isterseniz… Yorumunuz yukarda kalsın diye yazdım…
defnemila Asaltntyr Ay valla ben 4-5 ay önce almıştım alından ölçen modellerden markasını hatırlamıyorum da şimdi ben aldığımda 117 liraydı bugün baktık şuan 799₺ olmuş fırsatçılık resmen. Bekleyin biraz daha aceleniz yoksa fiyatlar inanılmaz yükselmiş
Islim123 Asaltntyr temaslı ateş ölçer aldım barın 80 liraya ama şuan uçmuş fiyatlar fırsatçılar işte aceleniz yoksa bekle cnn bnce
Asaltntyr defnemila şikayet etmek lazım bu nasıl bi fiyat artışı Allah vicdan versin herkese. 33.haftadayım bi an evvel almak istiyordum artık ama biraz daha bekleyim durumlar biraz düzelir belki
fosforlukalem 1 ay kadar önce aldık biz Braun Thermoscan 7 model kulaktan ölçer. Görümcem temassız kullanıp memnun kalmamış. Sonra Braun kullanmış memnun kalarak. 1-2 kere denedik yaş grubuna göre ölçüm yapıyor ve doktorla aynı ölçtüğüne şahit olduk
Asaltntyr fosforlukalem evet ben de temassızlar çok doğru ölçüm yapmıyor diye duymuştum brauna bi bakayım teşekkür ederim