Gencdijle Arkadaşlar selam, 28+3 oldum. Yalnız popom, ayaklarım, başım her yerim ağrıyor siz de öyle misiniz 😣Sürekli bir yorgunluk var doğuma kadar böyle mi devam edecek bu ?
Meryem15Denizzz Gencdijle biz 24 haftalığız 2 gündür sol kalçam ağrıyor yürürken merdiven çıkarken sebebi nedir bilmiyorum
NisaMomy Gencdijle 28+4 üm ve yerimden kalkmak istemiyorum yemegı zor yapıyorum ilk aylardaki yorgunluk isteksizlik geri geldi sanırım🤦♀️🤷♀️
Gencdijle arslanmerve57 yok kullanmıyorum burda kullananları da duydum işe yaramıyor diyenler var :( vitamin, omega 3 falan kulanıyorum
arslanmerve57 Gencdijle hayır saçmalamış onlar ben 15. Haftamdan beri kullanıyorum 36+3 haftalık hamileyim işe yaramıyor ne demek. Doktora gittiğinde mutlaka iste magosit kullanıyorum ben. Birde günde bir tane maden suyu iç canım ağrın falan kalmaz. ☺️
Yaman Gencdijle ben daha kucugum 21 hafta olcam 12 den sonra simdiye kadar hic halsiz hissetmedim uyku halim hic olmadi allaha sukur annemler diyo hep sen nasil hamilesin cok harrketlisin falan 🙂
kubra1997 Gencdijle 29+6 olduk belim cok agriyor ara ara bas agrisi ve fazla ayakta durduğum zaman ayak topuklarim agriyor
Svdslr 28 haftalıgımmm popo bacak agrısıı yoğun yatınca geçiyor ama ben hep hareket etmek istiyorum. İlk 4 ay yattım kafamı kaldıramadım şuanki durumum yerimde durmak bile istemiyorum fakat agrılarım çok yogunnnn 🥺
Greyy90 Gencdijle 28+4 haftalığız biz de rahim de bazen özellikle yattığımda sağa sola dönerken o baskılı ağrısı beni zora sokuyor bazen bazen belime vuruyor ağrı onun dışında arada sabahları farkında olmadangerildiğimde bacağıma kramp giriyor mag. Cal. Tabletlerini almaya başladım umarım o da geçer