Asilaymomm Kızlar bır haftadır kuyruk sokumumun hemen ustu agryor. Hıc bse yapmasamda agırıor ama en cok oturunca agırıor. Böle bse yasayan var mı 😔
Hulyaawc Asilaymomm Bende 14 haftalığım bir haftadır benimde ağrıyor ders çalışıyorum sandeliyede oturduğum için Ağrıdığını düşündürdüm ama bi kaç gündür farklı yerlerim ağrımaya başladı galiba magnezyum desteğine başlamamız lazım artık ağrılar için
nurcakir58 Asilaymomm ben bugün girdim 14de ağrım yok sadece cnm bişey istemiyo bişey yiyemiyorum sizdede varmı istahim düzelmedi yarın doktora gitmem lazım kontrole gidemiyorum korkuyorum
Asilaymomm Hulyaawc evet canım benmde gari agrılarım basldı. Karın yanlarım filan bıle sızlıor ara sıra. Bugun de kuyruk sokumu kemıgımın agrısı artınca ayrı bır korktm. Yarn doktorumu aramayı dusunuorm
Asilaymomm Hulyaawc evet canım benmde gari agrılarım basldı. Karın yanlarım filan bıle sızlıor ara sıra. Bugun de kuyruk sokumu kemıgımın agrısı artınca ayrı bır korktm. Yarn doktorumu aramayı dusunuorm
Asilaymomm nurcakir58 canm ben iştahsızlık ve istifrdan tam 7 kilo verdm 2 gundur mıdem bıraz duzeldı yavas Yavas yıyorum derken bu agrılar basldı.