Mrv24orn Arkadslar merhaba ben gebelikte 5. Haftamdaym aksamlari karnimn alt tarafnda hafif hafif batma trzinda agrilar oluyo yasayaninz varmi bunu genelde aksamlari oluyo ama
JustMama Mrv24orn Evet canım, normal ☺️ Ben 12+0′dayım, aynı batma hissi azalmış olsa da devam ediyor.
Bsraylmzz Mrv24orn dun aksam oyleydim tam olarak bugunde agrilarim oldu ama boyle tstli tatli agrilar gibi cok siddetli degil
Snszasla Mrv24orn bende de oluyor canım 5.haftamdayım bazen tam geçti diyorum geri başlıyor bacağıma kalçama bile vuruyor agrısı rahim büyüyor diye normal 🤗hatta dün belim Ağrı dan kopacak gibiydi sağlıkla ilerlesin de sağlıklı olsunlar da ağrıya da dayanacağız inşallah 🥰🤗
Mrv24orn Aysenozturk007 himm teskkr ederimm :) ilk gebeligm benmde ne ypicgmi bilemedm ust uste agriyince bi soriyim dedim
MerveLiva Mrv24orn özelliklede zayıfsanız rahim genişledikçe kasık ve belde çok ağrılar oluyor ilerleyen zamanlardada bebek büyüdükçe ağrılar artıyor birde ilk zamanlarda regli dönemine denk gelen zamanlarda oluyordu normal yani herşey 🙃 tecrübe edersiniz hepsini ☺️